Foto: Privātais arhīvs
Šūmēšanos sociālajos tīklos izraisījis hokejista Kaspara Saulieša sievas Katrīnes Saulietes "Instagram" foto blogā publiskots momentuzņēmums no ceļojuma uz Ēģipti. Acīgākie piefiksējuši, ka bilde, kurā viņa rozā peldkostīmā pozē pie palmām, uzlabota "fotošopā".

Katrīne kopā ar abām meitiņām nesen bija devusies atpūsties uz kūrortu Ēģiptē. Laiskošanās saulē un peldes baseinā mijušās ar fotografēšanos un savu gaitu atspoguļošanu sociālajos tīklos.

Sauliete savam sekotāju pulkam atrādījusi vairākus kārdinošus kadrus, un viens no tiem izpelnījies pastiprinātu uzmanību. Kāda acīga "Instagram" lietotāja pamanījusi, ka Katrīne bildē uzlabojusi sava vēderiņa formu, padarot to plakanāku.

Katrīni nodevis viņai fonā redzamais laternas stabs, kas, manipulējot ar bildi, manāmi ielocījies.

"Kad tev gribas plakanu vēderiņu, bet esi pārāk slinka, lai ietu uz sporta zāli. Šī iemesla dēļ cilvēki netic "Instagram" fotogrāfijām," savos "Instagram" īsajos video stāstiņos norādījusi veselīga, vegāniska dzīvesveida piekritēja un popularizētāja Alise, kuras iedvesmojošais dzīvesstils piesaistījis prāvu sekotāju pulku.

Melos pieķertā Katrīne steigusi sevi aizstāvēt un nopelt tos, kuri viņai kaut ko pārmetuši.

"Nu ko, es esmu atmaskota. Esmu "fotošopētāja". Esmu resna, ar septiņām riepām, deviņiem dubultzodiem," "Instagram" īsajos video stāstos klāstījusi Sauliete, spogulī izrādot savu vēderu.

"Un tagad tās tuklītes, kas visu laiku sēž sporta zālē un uzkačā sevi kā večus, lai padzīvo nedēļu "all inclusive", ēd visu pēc kārtas," turpinājusi taisnoties Sauliete, atklājot, ka ēdiens Ēģiptē esot bijis negaršīgs, tāpēc viņa pārtikusi no bulciņām, frī kartupeļiem un burgerīšiem.

Tāpat arī Sauliete apgalvojusi, ka pat salāti esot bijuši negaršīgi un norādījusi, ka "pamēģini arī tu, ēdot septņas dienas neveselīgi, uzturēt sevi formā". "Priekā, resnītes," piebildusi Katrīne.

Katrīna nav spējusi rimties – dažas stundas vēlāk viņa atkal īsajos video stāstiņos izrādījusi savu punci, kā arī atklājusi, ka drīzumā došoties uz Bali un būšot savā vislabākajā formā.

View this post on Instagram

Happy relaxing day 🤪🏖🏝 #relax #katrinesauliete #behappy #beyou #bebeautiful #sun #egipte #swimsuit #titanicpalace

A post shared by Katrīne Sauliete (@queen_kachinja) on Mar 14, 2019 at 12:16am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!