Foto: Privātais arhīvs
Pašmāju slavenās dziedātājas Olgas Rajeckas un basketbola trenera Igora Miglinieka 23 gadus vecā meita Marija Migliniece izaugusi par īstu skaistuli, un tas nepaliek nepamanīts arī puišu acīs. Taču Marijas sirds jau ir aizņemta.

Rajeckas meita, kuru liela daļa tautas allaž radusi uzskatīt par jauku bērniņu, sev pastiprinātu uzmanību pievērsa februārī, kad izveidoja videoklipu slavenās mammas dziesmai Mēra žurka, mēra kaķis.

Toreiz, ieraugot attēlus ar Mariju prezentācijas ballītē, ne viens vien pauda izbrīnu par to, ka mūžam jaunās Olgas meita jau ir pieaugusi, turklāt, pēc visa spriežot, arī jau sper soļus šovbiznesa virzienā.

Šopavasar Marija sākusi darboties sociālajā tīklā Instagram, kas ir iespēja pavērt durvis uz savu privāto dzīvi jau plašākam cilvēku lokam. Taču Marijas slavenajai mammai arī šajā ziņā nav, par ko kaunēties - jaunā meitene sociālajos tīklos uzvedas rātni un vismaz pagaidām nav metusies sava ķermeņa izrādīšanas vājprātā, kas neglābjami pārņem sociālos tīklus.

Kā atklāj Marijas sociālie tīkli, viņas dzīvē šobrīd svarīga vieta ir mīļotajam puisim Jānim Čaunānam. Pārītis kopā apmeklē kultūras pasākumus un bauda romantisku atpūtu pie dabas, ko neslēpj arī no plašākas sabiedrības.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!