Foto: Privātais arhīvs
Latvijā, tāpat kā daudzviet pasaulē, 14. februārī atzīmē Svētā Valentīna dienu, kas jau iegājušies kā mīlestības svētki. Arī pašmāju sabiedrībā zināmi cilvēki dalījušies ar attēliem, ko dara gada romantiskākajā dienā.

Romantiskā rotu meistare Agnese Zeltiņa, kā ierasts, Valentīndienā pozē pie ziedu pušķa. Sārtas rozes rokās ir arī mūziķim Intaram Busulim.

Pašmāju kulta grupa "Mazais princis" saviem faniem skūpstus sūta no jūras krasta, bet Roberto Meloni savā kulinārijas raidījumā "Rīga TV24" viesos bija uzaicinājis gleznotāju Ievu Bondari, un abiem kopā tapa mīlas pilns gardums.

Ar sevišķi juteklisku attēlu instagramā izcēlusies vieglatlēte Laura Ikauniece, kura internetā ievietojusi attēlu, kas liecina par, iespējams, jaunām attiecībām viņas dzīvē.

Savukārt vietējais šovmenis Renārs Zeltiņš mīlestības dienā novērtē ģimeniskās vērtības. Bet viesnīcniece Linda Mūrniece Valentīndienai sākusi gatavoties jau dienu iepriekš. Arī basketbolists Jānis Timma publiskojis romantisku attēlu kopā ar savu mīļoto Annu Sedokovu.

Ļausimies nelielam ieskatam!

View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece) on Feb 13, 2020 at 9:26am PST

View this post on Instagram

A post shared by Roberto Meloni (@robertomeloni) on Feb 14, 2020 at 3:37am PST

View this post on Instagram

A post shared by KARLINA CAUNE (@karlinacaune) on Feb 14, 2020 at 5:45am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!