Foto: Vida Press
Britu mediji kārtējo reizi sīki aprakstījuši "Lielbritānijas neieredzētākās personas" gaitas – šoreiz Džouzija Kaninghema (attēlā) ļoti pacentusies iekļūt dzeltenajā presē, jo svinējusi savu krūšu otro dzimšanas dienu.

Aizvadītajās brīvdienās Džouzija izgājusi ielās, kur dzerstījusies pa Soho bāriem, bet pēc tam apdullusi klīdusi pa pilsētu, laizījusi savu ķermeni, garāmgājējiem rādījusi krūtis un vairākas reizes pakritusi.

Svinību iemesls bijis ļoti nopietns - proti, tieši pirms diviem gadiem Džouzija par nodokļu maksātāju naudu palielināja krūtis, no 32A izmēra tiekot pie 36DD, un tagad viņa savus DD mīluļus sauc par Deividu (par godu Kameronam) un Dvaitu.

Savā Twitter profilā Džouzija ierakstījusi daudznozīmīgu frāzi: "Šodien aprit divi gadi, kopš es dabūju savu DD pāri. Kamerons ir labējais pups - tāpat kā manējais xxx".

Lielbritānijas neieredzētākās personas titulu Džouzija izpelnījās pirms diviem gadiem, kad mediji ziņoja par skandalozu jaunumu, kā trīs bērnu māmiņa, kura dzīvo no pabalstiem un bez vīra, par nodokļu maksātāju naudu palielinājusi krūtis 4800 mārciņu vērtībā.

Šis fakts izraisīja plašu sašutumu sabiedrībā, bet Džouzija uzsāka savu skandālistes slavas gājienu - viņa savas jaunās krūtis pēc operācijas visai valstij nodemonstrēja žurnāla The Sun trešajā lappusē.

Taču slavas bija par maz, tāpēc Džuozija pieteicās TV kanāla Channel 5 realitātes šovam Big Brother. Kad Džouzija izlēma izdarīt abortu, jo bērns taču traucēs piedalīties šovā, naids pret draisko Džouziju pārņēma teju visu valsti.

Cilvēki sāka Džouziju atpazīt uz ielas un neslēpt savas negatīvās emocijas, taču attapīgā sieviete iesniegusi prasību valdībai, lai viņai ik gadu apmaksā 6000 mārciņas taksometram, jo, vedot bērnus uz skolu ar autobusu, pasažieri viņu pārāk rupji nogāna.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!