Foto: DELFI

Sestdien, 1. augustā, Lucavsalā notikušais Holi krāsu festivāls pulcēja arī sabiedrībā atpazīstamus cilvēkus. Burziņā jautri atpūtās arī šova TV zvaigzne dalībniece Kristīne Trušinska (attēlā pa labi), kura vēl rudenī centās iežēlināt nāciju, stāstot, ka ir stāvoklī un lēnām mirst no dzemdes kakla vēža.

Kristīne pašmāju TV šovu vēsturē iegāja, publiski paziņojot, ka viņa ir stāvoklī un grasās bērniņa iznēsāšanu apvienot ar slavas kaldināšanu slēgtā realitātes šova telpās. Kristīnes grūtniecība vairākas nedēļas bija šova galvenā tēma, bet, kad kolēģi un skatītāji arvien vairāk sāka pārmest slavas kārajai meitenei gaidāmā bērniņa mocīšanu slēgtajās telpās, Kristīne paziņoja, ka izlēmusi veikt abortu.

Kad meitenei tika pārmests šāds lēmums, viņa meta galdā jaunu kārti - Kristīnei esot diagnosticēts dzemdes kakla vēzis pēdējā stadijā un viņai atlicis dzīvot vien pāris gadus.

Gaidītās žēlastības vietā pār Kristīni gāzās tautas dusmas - reti kurš ticēja šim bēdu stāstam. Pēc izbalsošanas no šova Kristīne mīklaini pazuda no publiskās telpas. Uzvirmoja baumas, ka meitene pametusi Latviju, un tas, vai ticēt stāstam par grūtniecību un vēzi, palika katra skatītāja ziņā.

Vairāk kā pusgadu likusi mocīties faniem neziņā par savu likteni, Kristīne atkal atgriezusies apritē. Tauta pamanīja meitenei Holi krāsu festivālā. Kristīne, kurai, ja var ticēt viņas šovā stāstītajam, jābūt nupat dzemdējušai un jācīnās ar vēzi pēdējā stadijā, smaidoša un veselīga atpūtās puišu kompānijā.

Kā novēroja festivāla apmeklētēji, nekas neliecināja par to, ka Kristīne būtu smagi slima. TV zvaigzne bija tērpusies draiskā kleitiņā, kas pavēra skatu uz pieskaņota krūštura lencītēm, bet galvu viņa bija izrotājusi ar krāsainām spalvām.

Bez Kristīnes pasākumā atpūtās arī citas Latvijā plaši pazīstamas personas. Ballīti kopā ar dēliņu baudīja Latvijas viceprincese un dīdžeja Gustavito līgava Sanita Kubliņa, par pašmāju nepilngadīgo līgavu dēvētā Elgita Magone un dziedātāja Paula Dukure

No skatuves tautu priecēja dīdžeji Gustavito, Toms Grēviņš un [Ex] da Bass, vienmēr spilgtā Agnese Rakovska un Triānas parks, kā arī citas zvaigznes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!