Foto: Vida Press

Par vienu no šīs nedēļas apspriestākajām sievietēm britu medijos kārtējo reizi kļuvusi Keita Midltone jeb Kembridžas hercogiene Katrīna. Anglijā ieradies Ķīnas prezidents Sji Dzjiņpins (attēlā kopā ar Keitu), un oficiālajā banketā prinča Viljama sieva ar savu eleganci apžilbinājusi visus.

Izdevums The Daily Mail ziņo, ka karaliene Elizabete par godu Ķīnas prezidenta vizītei Anglijā Bekingemas pils lielajā zālē sarīkojusi vērienīgu banketu un vakariņas ar 170 lūgtajiem viesiem, kuru vidū bijuši paši varenākie un ietekmīgākie britu ļaudis.

Goda vietā, protams sēdējis pats Dzjiņpins, savukārt viņam blakus vienā pusē gozējusies karaliene Elizabete, bet otrā - Keita. Kembridžas hercogiene kārtējo reizi visus apbūrusi ar daili un pārdomātu stilu.

Britu mediji nebeidz vien sajūsmināties, cik skaista vakariņu laikā izskatījusies prinča Viljama sieva. Hercogiene bijusi žilbinoša - viņa, tērpusies sarkanā vakartērpā, kas papildināts ar greznām rotām un mirdzošu tiāru, draudzīgi tērzējusi ar Ķīnas prezidentu un saskandinājusi glāzītes.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!