Foto: LETA
Latviešu hokejists Kaspars Daugaviņš (attēlā) šonedēļ plašākai sabiedrībai atrādījis nesen tapušu tetovējumu – uz sportista muguras uztetovēts milzīgs Latvijas ģerbonis un hokejista iesauka Daugava.

Daugaviņš, kurš šonedēļ pēc savainojuma izārstēšanas atgriezās laukumā Binhemptonas hokeja kluba Senators sastāvā un palīdzēja savai komandai izcīnīt uzvaru Amerikas Hokeja līgā ar rezultatīvu piespēli, fotogrāfiju ar savu uz muguras tapušo tetovējumu ievietojis sociālā tīkla draugiem.lv profilā.

Tetovējums nepilnas diennakts laikā guvis plašu sportista draugu un atbalstītāju atzinību un ar šādu ķermeņa rotājumu pausto mīlestību pret dzimteni, lai gan, protams, atradušies arī tādi, kuri apgalvojuši, ka tetovējums nav īsts.

Minējumus sporta fanu aprindā radījis skaitlis 16, kas ietetovēts ģerbonī - ar 16 .numuru Daugaviņš savulaik spēlējis Latvijas hokeja izlases sastāvā Pasaules čempionātos U-18 jauniešiem, kā arī Pasaules čempionātā junioriem, bet izteikti arī citi minējumi par uztetovētā skaitļa nozīmi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!