Foto: Vida Press
Britu prinča Harija mīlas dzīve vienmēr bijis iecienīts tabloīdu temats, un laika gaitā viņam piedēvētas attiecības ar dažādām daiļavām. Jaunākā informācija liecina,ka viņam ir romantiskas jūtas pret amerikāņu seriālu aktrisi Meganu Mārklu (abi attēlā).

35 gadus vecā Megana ir modele, cilvēktiesību aizstāve un aktrise, kura populāra kļuvusi, pateicoties Reičelas Zeinas lomai populārajā seriālā "Suits". Mediju rīcībā nonākusi informācija, ka britu princis un amerikāniete slepus satiekas jau vairākus mēnešus.

Kāds anonīms avots izdevumam "Express" pastāstījis, ka starp abiem esot liela jūtu ķīmija. Tā kā princim un aktrisei izdodas reti satikties, abi izbaudot katru mirkli.

"Harijs izmisīgi cenšas attiecības slēpt, jo viņš nevēlas Meganu aizbiedēt. Viņš zina, ka daudz kas mainīties, kad attiecības kļūs publiskas, tāpat viņš apzinās, ka ilgi tās vairs neizdosies paturēt noslēpumā," sacījis informators.

Tiesa, pagaidām esot grūti paredzēt, kādā gultnē prinča un aktrises attiecības ievirzīsies – abi pagaidām cenšoties neko nesasteigt.

Megana un Harijs esot iepazinušies pirms aptuveni sešiem mēnešiem Kanādā kādā labdarības pasākumā. Turklāt mediji, izpētot aktrises "Instagram" foto blogu, secinājuši, ka viņa nudien pēdējā laikā vairākkārt viesojusies Lielbritānijā.

Informators pastāstījis, ka Hariju esot apbūrušas Meganas gatavošanas prasmes un abi ir ļoti aizrāvušies ar jogu. Aktrise jau esot nakšņojusi Kensingtonas pilī un pat iepazinusies ar princi Viljamu un viņa sievu Katrīnu.

"Viljamam un Keitai viņa ļoti patīk, un Megana uzreiz iejutās," sacījis informators. Kā jau tas bija gaidāms, britu karaļnams šīs runas pagaidām nav komentējis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!