Foto: Vida Press
Otrdien, 15. septembrī, viens no britu karaļnama skandalozākajiem pārstāvjiem, princis Harijs (attēlā) atzīmē 31 gada jubileju. Viņš jau ilgu laiku tiek dēvēts par vienu no iekārojamākajiem vecpuišiem un zemeslodes, un šonedēļ uzņemtie foto apliecina, ka viņš kļuvis vēl pievilcīgāks un vīrišķīgāks.

Raidsabiedrība BBC ziņo, ka Velsas princis savā dzimšanas dienā kopā ar vairākiem armijas veterāniem apmeklējis 75. gadadienas atceres pasākumu, kas veltīts uzvarai, ko britu lidotāji izcīnījuši Otrā pasaules kara laikā tā dēvētajā "gaisa kaujā par Angliju".

Katru reizi, kad saviesīgā pasākumā parādās kāds karaļnama pārstāvis, britu prese steidz atspoguļot katru aristokrāta soli, un līdzīgi noticis arī ar Hariju. Tabloīdi iztirzājuši ne tikai prinča apģērbu un gaitas, bet arī bārdiņu, kura jo īpaši sajūsminājusi nāciju.

Tiek vēstīts, ka princis visu vasaru pavadījis Āfrikā, kur viņš piedalījies dažādos labdarības un brīvprātīgā darba projektos. Beidzot viņš atgriezies dzimtenē, un jaunākie uzņemtie foto apliecina, ka princis pa šiem mēnešiem atlaidis ievērojamus bārdas rugājus, kas, tāpat kā viņa matu ērkulis, protams, ir rudā krāsā.

Prinča Harija bārdai dīvainā kārtā izdevies aizēnot britu lidotāju uzvarētās kaujas atceres gadadienu, un tā kļuvusi par vienu no dienas apspriestākajiem tematiem ne tikai Lielbritānijas medijos, bet arī sociālajos tīklos.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!