Foto: Privātais arhīvs
Viena no Ukrainā slavenākajām sociālo mediju personībām Sofija Stužuka iemīlējusies kādā turīgā rīdziniekā. Populārā influencere saviem teju sešiem miljoniem sekotāju "Instagram" platformā ļāva caur fotogrāfijām un video baudīt savu viesošanos Rīgā, tostarp kādā Vecrīgas viesnīcā.

Kas ir Sofija Stužuka? Latvijā viņu zina vien retais, taču Ukrainā viņa ir ļoti populāra būtne, pabijusi arī uz "Playboy" žurnāla vākiem. Instagramā viņai seko 5,6 miljoni cilvēku, kā jūtūberei - 42 tūkstoši interesentu.

Lielo popularitāti 26 gadus vecā sieviete ieguva kā sieva slavenam ukraiņu fitnesa skaistulim Dmitrijam Stužukam, kura dzīve aprāvās 33 gadu vecumā Covid-19 dēļ. Viņš sākotnēji bija viens no tiem, kas vīrusa eksistenci publiski noliedza, taču tad saslima pats; jau esot slimnīcā Stužuks savam sekotāju pulkam pauda, ka kovids tomēr nav nekāds joks un 2020. gada oktobrī viņš nomira.

Sofija ar viņu bija kopā no 19 gadu vecuma, Stužuku laulībā pasaulē nāca trīs bērni, kurus patlaban influencere audzina viena. Tiesa, skaistais pāris jau bija pašķīries pirms nelaimes, abi pozēja tiesu namā, kur šķīra viņu laulību.

Janvāra sākumā, pozējot pie Vecrīgas panorāmas logā, Stužuka publiskoja ierakstu, kurā skaidro, ka atkal grib veidot pilnvērtīgu ģimeni un viņai nav jātaisnojas, kāpēc atstājusi Ukrainā savus bērnus, lai dotos uz Rīgu pie sava jaunā mīļotā.

Šobrīd viņa jau devusies atpakaļ uz Kijevu. Videovēstījumā no "airBaltic" lidmašīnas Stužuka saka: "Kad biju pa punktiem iztēlojusies savu sapņu vīrieti, aizmirsu pierakstīt, ka viņam jādzīvo kaut kur blakus man. Attāluma attiecības nebija mana vēlme, tomēr tā ir sanācis."

Kas ir Stužukas mīļotais rīdzinieks, influencere gan neatklāj, tomēr padalījusies ar mīlestības pilniem kadriem, tostarp skaistu gredzenu pirkstā. Pāris baudījis "Kempinski" viesnīcas piedāvāto atpūtu, ziemīgo Rīgu gan decembrī, gan janvārī, kā arī viens otru.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!