Foto: F64
Pasniedzēja, mediju darbone un par radiogeišu dēvētā Ieva Adamss (attēlā) pieļauj, ka rudenī varētu apprecēties un ir gatava arī bērniņam, taču viņa iesaka uztvert jaunās dzīvības pieteikšanos kā jauku pārsteigumu, nevis pārvērst to par biznesa plānu.

"Esmu gatava it visam labajam, kas gatavs ienākt manā dzīvē, ieskaitot bērnus. Arī abi manējie nav bijuši plānoti, bet gribēti gan - bērns vispār nav nekāds biznesa plāns," ģimenes pieauguma  jautājumā portālam Mango viedokli pauž Adamss.

Viņa piekrīt zinātniski pierādītajam faktam, ka sievietei bērnus jāpiedzemdē līdz 37 gadu vecumam - tas no veselības viedokļa ir vispiemērotākais laiks. Taču no otras puses - pati radiogeiša savai mammai piedzimusi 42 gadu vecumā, kas tikai pierāda to, ka bērniņš atnāk tad, kad pats to vēlas.

Adamss pavasarī paziņoja par savu saderināšanos ar uzņēmēju Arni Lejiņu, un jautājumi par to, kad tad beidzot abi precēsies, radiogeišai jau apnikuši. "Ir tāda sajūta, ka mūsu kāzas visus citus interesē vairāk, nekā mūs pašus! Šajā vasarā noteikti vēl neprecēsimies. Latviešiem jau vispār tas pieņemts uz rudens pusi - varbūt arī mēs uz to laiku sasparosimies," spriež Adamss.

Vasaru pievilcīgā sieviete pavada nemitīgos pārbraucienos no Rīgas uz laukiem, un šad tad sanāk aizceļot kaut kur tālāk, piemēram, uz Jāņiem viņa un Arnis bija devušies ar auto uz Vāciju un Poliju apciemot draugus.

"Tā sanāca, ka Jāņus  sagaidījām koncentrācijas nometnē. Jā, tā it kā nav labākā vieta svinēšanai, bet vai Latvija lielākoties ar savām šašliku un piedzeršanās tradīcijām ir labāka?" jautā mediju darbone.

Polijā šajā dienā arī bijušas lielas svinības - kristīgie svētki Corpus Christi. Visur cilvēki devušies gājienos un dziedājuši. "Mazliet pat apskaužu šos cilvēkus par viņu kolektīvo ticību," par ceremoniju priecājas Adamss, kura pati pieder pie budistiem. 

"Jāņuguni  svecīšu veidā aizdedzām  pie Treblinkas koncentrācijas nometnes memoriāla Polijas vidienē. Man liekas, ka Saulgriežos gari atgriežas apraudzīt vecās vietas. Var teikt, ka paveras lodziņš starp viņsauli un mūsējo. Treblinkā joprojām valda sēru  un tādas kā globālas apvainošanās aura. Cerams, par pāris gaismiņām tur atkal palicis gaišāks. Tie būs Jāņi, kurus atcerēties!" spriež Adamss.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!