Sestdien, 21. janvārī, 55 gadu jubileju atzīmēja aģentūras Mis Latvija direktore Inta Fogele (attēlā). Diemžēl apaļo jubileju Fogelei nācās pavadīt, guļot gultā, jo viņas stāvoklis pēc kritiena vecā gada nogalē izrādījies smagāks, nekā viņai sākotnēji šķitis.

"Parasti dzimšanas dienā es atslēdzu telefonu un noslēpjos kāpostos, jo man ļoti nepatīk tie formālie, no interneta paņemtie apsveikuma pantiņi, kurus visi sūta svētkos un kuros nav nekā personīga. Šogad gan telefonu izslēgt nesanāca, jo joprojām esmu piesieta pie gultas ar ieģipsētu kāju.

Man likās, ka mēneša laikā būšu vesela un jau varēšu dejot Koijotos uz bāra letes, taču tas viss vilksies vēl labu laiku," sarunā ar izklaides portālu Mango stāsta Fogele.

Taču lielas svinības Fogelei tāpat nepatīkot rīkot, jo viņa uzskata, ka tradicionālā rosola griešana un galda klāšana jubilāram svētkus padara vairāk par darbu, ne izpriecu.

Aģentūras Mis Latvija direktore smejas, ka pašai esot neliels šoks par to, ka viņai aprit jau 55 gadi, taču daudz vairāk par vecumu Fogeli satrauc viņas veselības stāvoklis. "Nevaru pārdzīvot to, ka netikšu uz Rammstein koncertu. Es vispār nedrīkstu likt kāju pie zemes, par kādu koncertu var būt runa?

Visu dienu guļu gultā, un, ja kaut kur jābrauc, mani guļus stāvoklī aiznes līdz mašīnai. 11. februārī man jābūt skaistumkonkursā Balvos, un es jau smejoties jautāju turienes misteram, vai viņam būs mana formāta groziņš, kurā staipīt mani pa Balviem, un termoss ar siltu lauku pienu.

Bet vispār, pateicoties lūzumam, beidzot zinu, kuri ir tie īstie vīrieši - tie, kuri nēsā uz rokām. Visi vīrieši jau vienmēr saka, ka nēsās uz rokām līdz mūža galam, bet man vajag tādus, kuri mani gatavi nēsāt tagad un tūlīt! Tagad redzu, kuri gatavi palīdzēt, aiznesot uz mašīnu vai kur citur," nosmejas Fogele.

Jubilejā daudzie draugi un skaistumkonkursu dalībnieki bagātīgi apdāvinājuši guļošo Fogeli ar ziediem, kas tagad priecē acis sievietei, kuras galvenās izklaides pa dienu ir dators un telefons.

"Es jūtos kā Ļeņins mauzolejā. Visu laiku atrodos guļus stāvoklī, un man apkārt ir ziedu klēpji. Un zināmas paralēles jau ir - Ļeņins nomira 21. janvārī, bet es šajā datumā piedzimu. Viņš ir atstājis mani savā vietā," par savu stāvokli ironizē Fogele.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!