Foto: Privātais arhīvs
Deivida un Viktorijas Bekhemu vecākais dēls Bruklins šajā nedēļas nogalē kļūs par precētu vīru – 23 gadus vecais jaunietis laulāsies ar savu mīļoto meiteni Nikolu. Pagājušajā nedēļā starp abiem noslēgts laulības līgums, ziņo "Mail Online".

Lai gan laulības līguma detaļas nav zināmas, noskaidrojies, ka 27 gadus vecā aktrise Nikola Pelca ir būtiski turīgāka par savu līgavaini, Bekehmu pāra dēlu Bruklinu. Viņa, ietekmīga finansista un miljardiera meita, no tēva mantotu trīsreiz lielākas bagātības nekā aplēsta Bekhemu ģimenes turība, proti, futbolista ģimenes rīcībā ir 45 miljoni eiro, bet Pelcu – teju pusotrs miljards eiro.

Tabloīds vēsta, ka starp Bekhemu un Pelcu noslēgta vienošanās, klātesot ne tikai jaunajam pārim, bet arī abu vecākiem. Šādi racionāli un ne parāk romantiski soļi tiek veikti īsi pirms gaidāmajām kāzām, kas notiks Pelcu greznajā savrupnamā Palmbīčā, Floridā.

Tomēr Nikola Pelca nav vēlējusies sevi kāzām post vīramātes pavadībā. Tā vietā viņa kopā ar slavenību stilisti Lesliju Fremāru devusies uz Romu, uz "Valentino" modes namu, kur viņai piemeklēta kāzu kleita. Fremāra līdz šim strādājusi ar augstākās raudzes Holivudas slavenībām – Demiju Mūru, Šarlīzi Teronu un citām.

Bruklins Bekhems savu draudzeni bildināja 2020. gadā, būdams tikai 21 gadu vecs. Bekhema vecāki sava dēla izvēli atbalsta, Viktorijai Bekhemai ar dēla draudzeni ir ļoti labas attiecības.

Kāzas paredzētas 9. aprīlī, un uz ASV no Lielbritānijas jau devusies visa Bekhemu ģimene.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!