Foto: Privātais arhīvs

Kārtējās nedienas skārušas populāro ASV skeiteri un leģendārā izjokošanas raidījuma "Jackass" varoni Bemu Mardžeru – policija viņu saņēmusi ciet kādā taizemiešu restorānā Losandželosā, kur tobrīd pusdienas ieturējusi viņa pagaidām vēl oficiāli laulātā sieva un abu bērns, ziņo TMZ.

Mardžera, kurš jau ilgstoši cieš no alkoholisma, arestēts trešdienas pēcpusdienā. Policija saņēmusi izsaukumu uz kādu restorānu, kur vīrietis ārdījies un kliedzis uz sievieti. TMZ ziņo, ka sieviete bijusi Nikola Boida – Mardžeras kundze, kura nesen iesniegusi tiesā laulības šķiršanas prasību.

Skandālā noraudzījies arī abu piecus gadus vecais dēls Fēnikss.

Policijas aizturētajam Mardžeram uzrādīta apsūdzība par atrašanos publiskā vietā smagā dzērumā un piemērots sods. Mardžeras preses pārstāvis pagaidām notikušo incidentu nav komentējis.

Šī ir viena no vairākām reizēm pēdējā gada laikā, kad 43 gadus vecais profesionālais skeitbordists nonācis nepatikšanās ar likumu.

Marta sākumā viņš tika aizturēts un vēlāk atbrīvots pret 50 000 dolāru drošības naudu saistībā ar aizdomām par ģimenē veiktu vardarbību, proti, Mardžera esot ar kājām spārdījis neprecizētu ģimenes locekli.

Vīrietis iepriekš vairākkārt nonācis rehabilitācijas klīnikās un vairākkārt no tām arī bēdzis prom.

Mardžeras sieva Nikola Boida februārī tiesā Losandželosā iesniedza laulības šķiršanas prasību, lūdzot arī noteikt juridisku un fizisku aizbildniecību pār abu dēlu, kuram ir pieci gadi. Sieva piekritusi, ka Mardžera dēlu drīkst reizēm satikt. Boida jau daudzus gadus cīnījusies ar vīra atkarības problēmām, un viņu laulībā nav klājies viegli.

Atriebjoties sievai par nosacījumiem attiecībā uz dēlu, Mardžera uz savas pieres uztetovējis dēla vārdu arābu valodā. "Man tik ļoti pietrūkst dēla, ka tetovējums uz pieres lai ir kā atgādinājums Nikijai par to, kā viņa lauž manu sirdi, neļaujot dēlu redzēt," sociālajā tīklā "Instagram" pauda savulaik slavenais joku meistars.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!