Foto: Publicitātes foto

Starp saticīgākajiem pāriem pašmāju slavenību vidū noteikti ierindojams politiķis, basketbola funkcionārs Edgars Jaunups un viņa sieva Katrīna. Kopā abi ir vairāk nekā sešus gadus, bet šovasar tika dzertas kāzas.

Intervijā izdevumam "Patiesā Dzīve" jaunā sieva un abu dēliņa Karla mamma atklājusi, kā sācies skaistais mīlasstāsts.

"Mums stāsts ir kā "Hameleonu rotaļas". Edgars man draugos uzrakstīja, ka gribot satikties," to, kā abi iepazinušies, atklājusi Katrīna.

Viņas tētis tolaik bijis "Tautas partijas" biedrs, bet Jaunups darbojies "Jaunajā laikā", un starp viņiem bijusi "rīvēšanās".

"Ja kādam no manas ģimenes ir ar kādu konflikts vai domstarpības, es vienmēr esmu ģimenes pusē. Bet esmu labi audzināta, un, ja mani aicina uz sarunu – tomēr deputāts, pieklājīgs cilvēks – es piekrītu," atceras Jaunupe.

Vīrietis piedāvājis viņai iesaistīties "Jaunā laika" kampaņā, un tas meiteni pārsteidzis.

"Kampaņu pieredze man bija vien tik, cik ar tēvu braukājot pa Kurzemi, vārot klīsterus, līmējot plakātus," atzinusi Katrīna. Tā kā viņa Latvijas Universitātē beigusi Politikas zinātnes programmu, piedāvājums tomēr interesējis. Arī tēvs par Jaunupu izteicies atzinīgi, un viņa piekritusi.

Vecāki meitas lēmumā nav jaukušies un nav to arī uztvēruši kā nodevību.

"Tā bija pieredze viņu bērnam. Tētis uzskatīja, ka mums pašiem viss ir jāsasniedz. Nedod dievs, ka viņš mums kaut ko palīdzēs par blatu izdarīt!" ģimenes principus atklājusi Jaunupe.

"Mēs diezgan ilgi nostrādājām kopā, un es vispār nepieļāvu domu, ka Edgars... Nu, kolēģis ir kolēģis, es nekādas romantiskas domas neloloju. Kad viņš man pateica, ka es viņam patīku, protams, uz viņu paskatījos citādāk. Viss sākās ļoti lēnām..." atmiņās gremdējusies Jaunupa sieva.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!