Foto: AFI
Humoršova zvaigzne Aldis Kalniņš atgriežas televīzijā un pievērsies neparastam biznesam - viņš aicina atsaukties zemniekus, kuri par baltu velti vēlētos no viņa iegūt savvaļas govis.

“Govis no Zviedrijas ziemeļiem ir salizturīgas. Viņām nevajag ne īpašu ārstēšanu, ne barošanu," par savu piedāvājumu žurnālam Kas jauns atklājis humorists.

Ganāmpulkā pavisam ir 200 govju, kas pašlaik pieder kādam Kalniņa paziņam igaunim, taču viņš izteicis vēlmi no ganāmpulka šķirties, tāpēc par šādu mājlopu turēšanu gatavs ieinteresēt arī latviešus.

“Ja ir zemnieku saimniecības, kas gatavas kādas no šīm govīm uzņemt, esmu gatavs tās atdot pilnīgi par brīvu,” zemniekus pieteikties aicina Kalniņš. Vienīgais, ko viņš gribētu apmaiņā ir pirmo roku piena ziņā - sev paņemt daļu šā piena. Turklāt par piena daudzumu zemnieks, kas paņems kādu no šīm govīm, varēs neuztraukties – šiem lopiem esot daudz augstāka piena produktivitāte nekā parastajām Latvijā brūnaļām, turklāt tās nav jābaro ar īpašu barību, un tām nevajag kūti – salizturīgās govis mierīgi ganās savvaļā un ēd dabā atrodamo pārtiku visu cauru ziemu.

Zemniekus, kurus ieinteresējis piedāvājums, Aldis aicina sūtīt e-vēstuli viņa brālim uz adresi: martins.kalnins@gmail.com.

Savulaik populārais jokdaris Kalniņš kopā ar Baibu Sipenieci - Gavari, Viesturu Dūli un Valteru Krauzi atgriezīsies televīzijā ar raidījumu TAS notiek Latvijā. Raidījums būšot skatāms arī Youtube portālā, kā arī Viestura Dūles jaunizveidotajā interneta televīzijā www.Tetv.lv.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!