Foto: F64

Viens no populārākajiem pašmāju miljonāriem Jūlijs Krūmiņš šogad bija ar tūkstoš latiem atbalstījis Latvijas pārstāves LienesCandy (abi attēlā) gatavošanos konkursam Jaunais vilnis 2011, bet pēc svētdienas noslēguma koncerta uzņēmējs neslēpa, ka ir pasākumā vīlies.

Svētdienas vakarā dziedātāja LieneCandy kāpa uz Dzintaru koncertzāles skatuves, lai saņemtu diplomu par konkursā iegūto astoto vietu, bet neilgi pēc apbalvošanas ceremonijas jaunā dziedātāja apsveicinājās un krietnu brīdi papļāpāja ar savu atbalstītāju Krūmiņu.

Pats Krūmiņš sarunā ar izklaides portālu Mango atzina, ka Jaunā viļņa 2011 rezultātiem būtu jābūt citādiem un Latvijas pārstāve būtu pelnījusi krietni augstāku vietu.

"Pirmo dziesmu Liene nodziedāja ļoti labi. Viņa varētu būt Vitnija Hjūstone, bet Kirkorovs nepareizi ielika desmit punktus - vajadzēja likt visus vienpadsmit punktus. Par otro un trešo dziesmu nevaru spriest, jo es tās neredzēju, tikai dzirdēju, tomēr es domāju, ka uz trešo vietu viņa vilka," pārdomās dalījās Krūmiņš.

Arī par Dzintaru koncertzālē visu nedēļu notikušajiem koncertiem uzņēmējs nav lielā sajūsmā.

"Varbūt pie vainas ir mans vecums, bet es jūtu, ka kaut kā trūkst. Nav vairs tas. Lielāko daļu pasākumu es ar draugiem nostaigāju apkārt pa koncertzāles teritoriju, nevis tur augšā pie sava galdiņa sēdēju - agrāk es sēdēju un skatījos katru koncertu, bet tas, ka es vairs to nedaru, par kaut ko liecina," skaidro Krūmiņš.

"Es domāju, ka desmit gadu jubilejā būs kaut kas lielāks un grandiozāks, bet nekā tāda nav - Jaunais vilnis ir kļuvis vājāks," nedaudz sabēdājies ir uzņēmējs un atzīst, ka nākamo gadu viņš vairs dārgo galdiņu VIP ložās nepirks.

"Ja manai ģimenei būs vajadzīgs, es nopirkšu vietas otrajā vai trešajā rindā uz dažiem koncertiem. Šogad es biju paņēmis galdiņu uz visiem sešiem vakariem, bet biju tikai trīs reizes," stāsta Krūmiņš, bet, neraugoties uz savu vilšanos, ir pārliecināts, ka Jaunajam vilnim ir jāturpinās.

"Es nevaru saprast tos cilvēkus, kuri saka, ka Jaunais vilnis jātaisa ciet. Latvijā vispār ir ļoti negatīva attieksme pret šo pasākumu, bet tā jau nevar," spriež Krūmiņš, kurš ir gatavs arī pats atbalstīt šogad daudz apspriesto Dzintaru koncertzāles rekonstrukciju.

"Ir jāuztaisa rekonstrukcija. Te ir vajadzīgs ieguldīt vienus desmit miljonus latu. To naudu varētu atrast. Es savā laikā šeit nosponsorēju piecas rindas mīksto krēslu, un arī tagad uzņēmēji būtu gatavi to darīt," pārliecināts ir Krūmiņš.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!