Foto: Vida Press

Facebook dibinātājs Marks Zakerbergs un viņa sieva Priscilla nav pārāk iecienīti dzeltenās preses personāži, taču, kad pārītis bija nolēmis iznākt no biroja un patrenēties sērfingā, Priscilla peldkostīmā uzreiz piesaistīja ārvalstu paparaci uzmanību.

Jaunajam pārim fiziskas aktivitātes nav īpaši ierasta nodarbe - miljardieris Zakerbergs lielāko daļa laika pavada pie datora, un arī viņa sieva Priscilla Čana pa saviesīgām ballītēm neklaiņo.

Ziemassvētku un Jaungada brīvdienas laulātie bija nolēmuši pavadīt Havaju salās, ķerot viļņus, taču visur esošie paparaci viņus pamanījās iemūžināt arī šajā diskrētajā vietā.

Kā vēsta aculiecinieki, Marks un Priscilla sērfošanai piegājuši nopietni - viņi noalgojuši personīgo instruktoru, bet bijuši ļoti attapīgi skolnieki un jau drīz vien burtiski lidojuši pa Klusā okeāna viļņiem.

DELFI Izklaide jau vēstīja, ka planētais jaunākais miljardieris iekārojamākā vecpuiša titulu zaudēja pagājušā gada maijā, kad par sievu apņēma senu savu draudzeni Priscillu Čanu.

Kāzas notika Zakerberga rančo Paloalto, turklāt nedaudzie viesi nemaz nezināja, ka ierodas uz kāzām - viņi domāja, ka apsveiks Priscillu ar augstskolas diploma iegūšanu, taču ekstravagantais pāris viņus pārsteidza ar vēsti par kāzu ceremoniju.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!