Foto: Vida Press

Šī gada pavasarī pasauli satricināja vēsts, ka olimpiskais čempions desmitcīņā un amerikāņu realitātes šovu zvaigžņu Kardašjanu klana galva Brūss Dženners (attēlā) veicis dzimuma maiņas operāciju un tagad dēvējams par Keitlīnu. Ģimene atkal nokļuvusi kārtējā skandālā.

Visas Kardašjanu ģimenes sievietes joprojām turpina filmēties savā realitātes šovā Keeping Up With the Kardashians, taču Keitlīna izveidojusi pati savu raidījumu I Am Cait, kura epizodēs nereti parādās arī viņas meitas Kendela un Kailija, pameitas Kima, Kortnija un Hloja, kā arī bijusī sieva Kristena.

Pēc tam, kad Brūss bija pārtapis ar Keitlīnu, viņa radinieces ārvalstu medijiem klāstīja, ka spējušas pieņemt šo faktu, taču tīmeklī publicētais ieskats Brūsa šova jaunākajā epizodē apliecina, ka patiesībā Kardašjanu ģimenes sievietes knapi paglābušās no nervu sabrukuma.

Keitlīnas šova skatītāju novērtējumam sniegts neliels ieskats sarunā, kas notikusi starp viņu un bijušo sievu Kristenu. Tajā šķirtene izplūdusi asarās un bijušajam vīram pārmetusi cietsirdīgu izturēšanos pret savu ģimeni.

"Tu esi iejūtīga un jauka pret cilvēkiem, kuri nesen parādījušies tavā jaunajā dzīvē. Savukārt pret ģimeni, kuru tu atstāji pagātnē, gan tā neizturies," asarām acīs žēlojusies Kristena, kura Brūsam dāvājusi divas meitas.

Tāpat Kristena Keitlīnai pārmetusi, ka viņa gandrīz visu savu dzīvi veltījusi vīram, kurš beigās viņu atraidījis un pārtapis par sievieti. Šķirtenei radusies sajūta, ka viņa bijusi nevēlams traucēklis, no kura jāatbrīvojas.

Tiesa, Keitlīna sevi aizstāvējusi, apgalvojot, ka bijusi sevis meklējumos un joprojām mīl gan savu bijušo sievu, gan bērnus, taču dzīvošana kā vīrietim bijusi tik nomācoša, ka viņš kļuvis nelaimīgs un depresīvs. Pārtapšana par sievieti Brūsam atkal ļāvusi atgūt dzīvesprieku.


Vārdu apmaiņa norisinājusies arī starp Keitlīnu un pameitu Kimu Kardašjanu, kura apsūdzējusi patēvu ģimenes nomelnošanā. Tiesa, Brūss šova skatītājiem atklājis, ka pēc dzimuma maiņas operācijas visa ģimene no viņa novērsusies un nedz meitas, nedz pameitas nav tēvu apciemojušas.

Sarunā ar Kimu Brūss atklājis, ka, ja Kristena būtu nedaudz iejūtīgāka pret viņa lēmumu kļūt par sievieti, pāris, iespējams, joprojām būtu kopā. Tas pamatīgi sadusmojis Kardašjanu, kura metusies aizstāvēt savu māti.

"Tas nav godīgi, ka tu tā saki! Tu tagad esi sieviete, un viņa nav lesbiete - viņa nevēlas būt kopā ar sievieti," aizstāvējusies Kima. Savukārt Keitlīna skatītājiem atklājusi, ka Kristena, uzzinājusi par Brūsa lēmumu kļūt par sievieti, viņu vienkārši padzinusi.

Jāatzīmē, ka šova filmēšana notika pirms aptuveni diviem mēnešiem. Kā liecina jaunākie Kardašjanu ģimenītes foto, klana sievietēm izdevies salabt ar Keitlīnu, un nesen draudzīgā lokā tika atzīmēta jaunākās atvases Kailijas 18 gadu jubileja.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!