Foto: Vida Press
Trešajā novembrī savu 20 gadu jubileju atzīmējusi amerikāņu realitātes šovu zvaigzne, slaveno Kardašjanu māsiņu pusmāsa, modele Kendela Džennera (attēlā). Dzīres plaši atspoguļotas pasaules ietekmīgākajos medijos, un vislielāko ievērību izpelnījies tērps, kurā daiļā tumšmate ieradusies viesībās.

Kā vēsta izdevums The Mirror, svinības norisinājušās Beverlihilzas naktsklubā Nice Guy, un tās ar savu klātbūtni pagodinājušas visas Kardašjanu klana ietekmīgās sievietes - Kendelas pusmāsas Kima, Kortnija, Hloja un arī māmiņa Kristena. Tāpat šikajā ballītē gozējusies viņas īstā māsiņa Kailija.

Paparaci nepacietīgi dīdījušies pie naktskluba ieejas. Kad beidzot ieradusies gaviļniece, slavenību fotogrāfi kļuvuši gluži vai aptrakuši - Kendela uz svinībām devusies pieguļošā, melnā bikškostīmā ar tik dziļu dekoltē izgriezumu, ka modeles tvirto krūšu aprises atklājušās visā krāšņumā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Kendelu jau atkal no pamatīgas izgāšanās un izsprukušiem krūtsgaliem paglābusi līmlente. Jāatzīmē, ka arī modeles māsa un pusmāsas kārtējo reizi bija izraudzījušās tērpus ar dziļiem dekoltē. Savukārt grūtniece Kima, neraksturīgi sev, šoreiz bija piesegusi sievišķos labumus.

The Mirror vēsta, ka lūgto viesu vidū bijuši tādi šovbiznesa spīdekļi kā tīņu elks Džastins Bībers, reperis Kanje Vests, modele Kara Delavinja, dziedātājs Niks Džonass un daudzi citi turīgi un slaveni ļaudis.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!