Foto: Vida Press/Instagram.com/kendra_wilkinson_baskett/

Bijusī modele Kendra Vilkinsone (attēlā), kurai agrāk bija romantiskas un seksuālas attiecības ar "Playboy" šefu Hjū Hefneru, šobrīd ir laimīgi precējusies divu bērnu mamma. 30 gadus vecā sieviete savus fanus pārsteigusi ar drosmīgu foto, kurā iemūžināts, kā abu mazuļu iznēsāšana izmainījusi viņas satriecošo ķermeni.

Kendrai leģendārajā "Playboy" savrupnamā uz dzīvi ievācās, kad sasniedza pilngadību. Pēc pāris gadiem daiļava nolēma pamest villu un nodibināt ģimeni. 2009. gadā viņa apprecējās ar amerikāņu futbola spēlētāju Henku Basketu.

Šajā savienībā pasaulē nākuši divi bērni, un nedēļas nogalē bijušais "Playboy" zaķītis savus sociālo tīklu sekotājus iepriecinājis ar vairākiem ģimeniskiem un sirsnīgiem momentuzņēmumiem.

Vienā no attēliem modele iemūžinājusi savu puncīti, uz kura pēc divu bērnu iznēsāšanas palikušas redzamas iezīmes – izstaipīta āda un strijas. Tiesa, Vilkinsone par šīm nepilnībām nav sūkstījusies. Viņa foto papildinājusi ar tekstiņu, kurā paudusi milzīgu prieku par saviem mazulīšiem.

Attēls izpelnījies lielu Vilkinsones fanu sajūsmu. Komentāru sadaļā ne viens vien priecājies, ka bijušais "Playboy" zaķis ne tikai atteicies no izlaidīgā dzīvesveida un pievērsies ģimenei, bet arī nekautrējas par ķermeņa nepilnībām, jo tieši dāmas kārdinošais augums bija tas, kas viņai atnesa slavu un bagātību.

Happy mastitis day. Ooops I meant Mother's Day!! Flashback to the first week with Alijah. 😍😩

A photo posted by @kendra_wilkinson_baskett on May 8, 2016 at 11:51am PDT

Look what my 2 babies did... They made me happy. 😊 #happymothersday

A photo posted by @kendra_wilkinson_baskett on May 8, 2016 at 12:05pm PDT

Boobs. 😂😝

A photo posted by @kendra_wilkinson_baskett on May 5, 2016 at 7:14pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!