Foto: Mavrix/Scanpix

Aizvadītajā nedēļā par vienu no apspriestākajiem notikumiem ārvalstu tabloīdos kļuva kāds bildinājums – mūziķis Kanje Vests beidzot bija nolēmis oficiāli lūgt savas mīļotās sievietes, meitiņas Nortas Vestas māmiņas Kimas Kardašjanas roku.

Reperis savu izredzēto bildināja ļoti īpašos apstākļos - viņš pirmdien bija noīrējis Sanfrancisko stadionu AT&T Park, kur tieši Kardašjanas 33. dzimšanas dienā sapulcināja abu ģimenes locekļus un draugus un orķestra pavadījumā izteicis savu lūgumu.

Kanje savu nolūku nopietnību apliecinājis ar gredzenu ar 15 karātu briljantu, kas tagad rotā Kimas roku un kuru viņa neviļus, pozējot fotogrāfiem, labprāt izrāda - tā vērtība tiek lēsta aptuveni pusotra miljona dolāru apmērā.

Kā Kima vēlāk atzinusi žurnālam People, viņai bildinājums bijis liels pārsteigums un tā laikā sieviete visu laiku no uztraukuma un emocionālā saviļņojuma trīcējusi.

Runājot par kāzu plāniem, Kardašjana atzinusi, ka viss notikšot tieši tā, kā vēlas Kanje, bet pagaidām par laulību ceremonijas norises laiku, vietu un detaļām abiem nav sanācis izrunāties.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!