Foto: Instagram.com/kimkardashian/
Amerikāņu realitātes šovu zvaigznes Kimas Kardašjanas (attēlā) lielākais talants ir viņas brangās krūtis un milzīgais dupsis. Daiļavas ķermeni apbrīno daudzi, un beidzot viņa atklājusi noslēpumu, kā milzīgie labumi tiek saturēti īstajā vietā.

Kima nekad saviem pielūdzējiem neliek vilties – viņa vienmēr sabiedrībā iziet ļoti atklātos un ķermeņa formu izceļošos tērpos, kas atstāj visai maz vietas iztēlei. Tiesa, brango apaļumu īpašniece nekad nav slēpusi, ka izmanto dažādus trikus, lai labumus nedaudz uzstutētu.

Kardašjana savulaik jau atklājusi, ka savu dupsīti mēdz iespīlēt Spanx koriģējošajās biksiņās un nereti pamanās tās arī pieslapināt. Visbeidzot viņa padalījusies ar informāciju, kā noturēt vietā brangos pupiņus.

Realitātes šovu zvaigzne savā Instagram blogā publicējusi unikālu foto, kurā kā uz delnas redzams viņas, iespējams, lielākais noslēpums. Momentuzņēmumā Kardašjana iemūžināta visai ērmīgā paskatā – viņas brangos labumus vietā notur līmlente.

Today on my app see the red carpet cleavage tape trick I've been doing for years!

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on Feb 16, 2016 at 3:48pm PST

Foto aprakstā Kima skaidrojusi, ka šo triku viņa izmantojot jau gadiem ilgi – ikreiz, kad iziet sabiedrībā tērpā ar dziļu dekoltē izgriezumu. Šovu zvaigznes publicētā bildīte kārtējo reizi likusi faniem sajūsmināties līdz ārprātam, un nav šaubu, ka daudzas Kardašjanas padomu izmēģinās arī uz saviem pupiņiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!