Foto: Vida Press
Austrālijā dzimusī aktrise Rebela Vilsone, kura pasaules mēroga popularitāti guva ar komēdiju "Līgavas māsas" ("Bridesmaids"), publiski pavēstījusi, ka ir iemīlējusies sievietē, ziņo "Mail Online". Vilsones draudzene nāk no Latvijas.

40 gadus vecā komiķe "Instagram" platormā publicējusi pirmo privāto kopbildi ar savu draudzeni. "Man šķita, ka es meklēju Disneja princi, bet varbūt man bija vajadzīga Disneja princese," – tā par jaunajām attiecībām ar sievieti paziņojusi Vilsone.

Aktrise nekad nav bijusi precējusies, taču viņas pagātnē ir trīs gadu ilgas attiecības ar britu aktieri Metu Lūkasu, abi dzīvoja kopā mājā Rietumholivudā laika posmā no 2012. līdz 2015. gadam. Pagājušā gadā viņa šķīrās no vēl kāda vīrieša – šīs attiecības ilga tikai četrus mēnešus. Par citām Vilsones attiecībām ziņu nav, taču zināms, ka viņa līdz šim nav bijusi nopietnās attiecībās ar kādu dāmu.

Vilsones izredzētā ir modes dizainere, 1984. gadā dzimusī Ramona Agruma. Viņa studējusi tiesību zinības Latvijas Universitātē, bet karjeru izveidojusi ASV un dzīvo Losandželosā. Viņas tēvs ir uzņēmējs un politiķis Armands Agrums, savulaik bijis ministra padomnieks Reģionālās attīstības un pašvaldību lietu ministrijā, bet vēlāk strādājis par izpilddirektoru Rīgas Kurzemes rajona izpilddirekcijā. Interesanti, ka Agrums vada fondu "Prioritāte", kas cita starpā ar dažādām aktivitātēm asi iestājies pret homoseksualitāti.

Abas satikušās kādā draugu pasākumā, pēc tam ilgi sarakstījušās ar ziņām telefonā un tikai tad sākušas satikties randiņos. Pirmo reizi publikā abas izgāja šā gada martā "Vanity Fair" ballītē pēc "Oskaru" ceremonijas, bet aprīlī devās kopīgā ceļojumā.

Komiķe īpaši populāra kļuva pēc tam, kad nepilna gada laikā atbrīvojās no 27 kilogramiem liekā svara. Iepriekš viņa bija slavena tieši savu kuplo formu dēļ. Vilsone klāstīja, ka apaļīgumu veicinājusi emocionāla ēšana "slavas spiediena" dēļ, un liekais svars viņai sagādājis virkni veselības problēmu. Īsi pirms savas 40. dzimšanas dienas aktrise iesaldēja savas olšūnas ar nolūku tādējādi kādreiz kļūt par māmiņu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!