Foto: F64

Erotisko fotogrāfu meistars Sergejs Kondrašins prezentējis pikantu kalendāru 2012. gadam, kurā māksliniekam jaunā tehnikā iemūžinātas realitātes šova Calendar Live modeles. Kalendārs iznāks ierobežotā tirāžā un būs pieejams projekta dalībniekiem un atbalstītājiem.

"Fotogrāfijas kalendāram šogad tapušas Grieķijā, Meteora kalnos. Sergejam tā ir jauna stilistika - visas bildes tapušas naturālā apgaismojumā, neizmantojot fotošopu, tā ka sanākušas klasiskas, melbaltas fotogrāfijas," izklaides portālam Mango atklāj Kondrašina dzīvesbiedre Bogdana.

Meitenes, kuras redzamas attēlos, ir realitātes šova Calendar Live dalībnieces - trīs skaistules ir no Latvijas, viena - no Zviedrijas, viena ir igauniete, viena no Lielbritānijas, bet viena ir ukrainiete, kura dzīvo Honkongā.

"Kalendāra tirāža būs ierobežota - tas tiks izdots 500 eksemplāros, kas tiks modelēm, projekta atbalstītājiem un draugiem. Pārdošanā šis kalendārs nebūs," stāsta Kondrašina.

Realitātes šovs Calendar Live jau vērojams telekanālā REN TV Baltic, un drīzumā tā skatītāji varēs pasūtīt citu - plašākai publikai paredzētu kalendāra variantu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!