Foto: Privātais arhīvs

Slavenākais latviešu basketbolists, Vašingtonas "Wizards" kluba spēlētājs Kristaps Porziņģis visai reti savā "Instagram" profilā publisko pavisam privātus kadrus. Tomēr ceturtdien, 14. aprīlī, sportistam šķitis būtiski publicēt foto, kuros viņš apliecina mīlestību savai draudzenei Laurai.

"Kopā ar savu mazulīti," – tā mīlas fotogrāfijas spāņu valodā komentē Kristaps Porziņģis. Triju foto sērijā viņš redzams kopā ar savu mīļoto meiteni, kosmetoloģijas studenti Lauru Vizlu. Attēli tapuši Meksikā marta beigās, kur abi kopā atpūtās, taču Porziņģis tos publicē Zaļajā ceturtdienā.

Pati Vizla 31. martā izvietoja kadrus no brīvdienām Meksikā, kuros redzama, mīļojoties ar savu puisi, taču tajos nebija skūpsta bildes – nu tāda mirdz Porziņģa profilā.

Laurai Vizlai – visnotaļ aktīvai instagrama lietotājai – ir 33, 5 tūkstoši sekotāju, savukārt basketbolistam Porziņģim – pusotrs miljons interesentu. Tieši viņiem sportists arī vēstījis, cik laimīgs jūtas kopā ar savu "maziņo, mazulīti" – tā latvietis sauc savu sirdsdāmu. Jāpiebilst, ka pārim ir auguma garuma atšķirība – Vizlas garums publiski nav zināms, taču Porziņģa augums sasniedz 2,21 metru. Visai dabīgi, ka jebkura sieviete blakus viņam būtu dēvējama par "mazulīti".

View this post on Instagram

A post shared by lv (@lauravizla)

26 gadus vecā liepājnieka mīļotā meitene seko viņam līdzi jebkur, kur sportists pārceļas profesionālu pienākumu vadīts. Pēc darba NBA Dalasas klubā "Mavericks" nu viņš lieliski sevi parāda Vašingtonas "Wizards". Spēles apmeklē arī Kristapa mīļotā Laura.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!