Foto: LETA

Mūsdienās viens no populāru ļaužu iecienītākajiem veidiem, kā komunicēt ar saviem faniem un atbalstītājiem, ir to darīt ar sociālo tīklu starpniecību, un pirmdienas vakarā uz savu sekotāju uzdotajiem jautājumiem atbildes sniedzis latviešu basketbolists Kristaps Porziņģis.

Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) Dalasas "Mavericks" zvaigzne "Instagram" tīklā aicinājis fanus uzdot viņus interesējošus jautājumus, un Porziņģis uz dažiem no tiem labprāt arī sniedzis atbildes.

Tā, piemēram, kāds taujājis, kāds ir Porziņģa jaunās sezonas mērķis, un viņš norādījis, ka tas ir "uzvarēt pēc iespējas vairāk spēļu".

Savukārt uz jautājumiem par izslēgšanas spēlēm nākamgad sportists atbildējis, ka tieši iekļūšana "plejofos" esot viņa mērķis.

Vēl kāds vēlējies noskaidrot, vai Porziņģis ilgojas pēc Ņujorkas, kur debitēja NBA "Knicks" sastāvā, un basketbolists vaļsirdīgi atzinies, ka viņš skumst pēc šīs pilsētas.

Savukārt, mudināts aprakstīt Dalasu, sportists norādījis, ka pilsēta esot tīra, tajā dzīvo laipni cilvēki un ceļi ir labā kārtībā, kā arī satiksme neesot apgrūtinoša un ēdiens esot labs.

Atgādinām, ka Porziņģis, kuram ir 23 gadi, pašlaik pilnībā atlabis no smagās ceļgala traumas, ko viņš guva pagājušā gada februārī.

Šogad janvārī ievērojamā maiņas darījumā no Ņujorkas "Knicks" viņš nokļuva Dalasas "Mavericks" komandā un sagaidāms, ka šovasar spēlētāja jaunā vienība Porziņģim piedāvās maksimāli iespējamo līgumu. Tādā gadījumā "Mavericks" latvietim piedāvās piecu gadu līgumu par kopējo summu 158 miljoni dolāru (140 miljoni eiro).

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!