Foto: Reuters/Scanpix
Baumas par to, ka Portugāles futbola izlases uzbrukuma līderis Krištianu Ronaldu precēsies ar krievu modeli Irinu Šeiku (abi kopā attēlā), izskanējušas jau sen, taču tagad sportists paziņojis kāzu datumu – tās notikšot jau 12. jūlijā.

Šī gada Eiropas čempionāts fināls notiks 1. jūlijā, un 27 gadus vecais Ronaldu žurnālistiem pastāstījis, ka savai mīļotajai sievietei vēlas pasniegt lielisku kāzu dāvanu - Portugāles uzvaru šajā turnīrā. Tiesa, vēl priekšā pusfināls, kurā jāpieveic Spānijas izlase.

Kāzas notikšot Ronaldu dzimtenē - Portugālei piederošajā Madeiras arhipelāgā, un Ronaldu, kurš ir viens no pasaulē vislabāk apmaksātajiem sportistiem, izteicis vēlmi, lai viņa kāzas kļūtu par vienām no iespaidīgākajām gada kāzām pasaulē.

Arī iepriekšējās Ronaldu attiecības bijušas ar vairākām modelēm, tāpat viņam piedēvē sakaru ar viesnīcu impērijas mantinieci Parisu Hiltoni, bet ar Šeiku viņš ir kopā jau vairāk nekā divus gadus.

Čeļabinskas apgabalā dzimusī tatāru izcelsmes Irina Šeika (īstajā vārdā Irina Šeihlislamova) ir viena no šobrīd pieprasītākajām krievu modelēm, bet ar Krištianu viņa iepazinās zīmola Armani reklāmas filmēšanas kampaņā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!