Foto: Privātais arhīvs

Šova Latvijas princese bijusī dalībniece Sanita Kubliņa augustā ar ģimeni pārcelsies uz dzīvi Jūrmalā. Viņas mīļotais vīrietis - kluba Coyote Fly dīdžejs Gustavs Vītoliņš jeb Gustavito - sagādājis saviem tuviniekiem pārsteigumu, proti, noīrējis māju pie pašas Lielupes.

"Jau ilgu laiku domāju, ka vajadzētu paņemt brīvu kādu nedēļas nogali un pavadīt to kopā ar ģimeni pie dabas, taču vasara ir ļoti saspringts laiks un mans grafiks ir noslogots, tādēļ atradu citu risinājumu.

Vienā dienā radās spontāna ideja, ka varētu izīrēt māju, kur pavadīt atlikušo vasaras daļu. Jau nākamajā dienā iegāju portālā ss.lv un izskatīju visus piedāvājumus. Ātri vien atradu to, ko meklēju un noslēdzu darījumu. Biju jau apskatīt īpašumu," sarunā ar DELFI Izklaidi stāsta populārais dīdžejs.

Gustavito izvēlētā māja atrodas Jūrmalā pie Lielupes. Vieta ir ļoti parocīga, jo Rīga nav nemaz tik tālu un atpūtu būs iespējams apvienot ar darbiem.

"Nedēļas nogalēs, kad strādāšu, dēliņu pieskatīs Sanita. Pārējā laikā pakārtošu darbus tā, lai varu tos veikt no mājām, strādājot pie datora," savus plānus atklāj dīdžejs.

Spontānā ideja izmaksājusi diezgan dārgi, taču Gustavito ir pārliecināts, ka tas izvērsīsies par atmiņā paliekošu notikumu un piedzīvojumu, tādēļ naudu viņš nežēlo.

"Jā, šis darījums bija padārgs, bet rēķinos ar to, ka par ekstrām ir jāmaksā. Divas reizes gadā ar ģimeni braucam tālākos ceļojumos. Arī šie braucieni dārgi izmaksā, tādēļ nolēmu - kādēļ žēlot naudu, ja iespējams piedzīvot kaut ko tik interesantu un nebijušu tepat, Latvijā?

Tagad tik jācer, ka augustā būs labs laiks. Esmu pārliecināts, ka mūsu ģimene vēl ilgi atcerēsies šo piedzīvojumu," priecājas Gustavs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!