Foto: Publicitātes foto

Slavenā TV3 laika ziņu vadītāja Maija Rozīte-Krištopane un biznesmenis Kaspars Krištopans sagaidījuši pasaulē nākam savu pirmdzimto dēliņu, kuram vēl gan nav dots vārds.

Kā vēsta portāls Kasjauns, puika esot nācis pasaulē Paula Stradiņa Klīniskās universitātes slimnīcas dzemdību nodaļā, bet tagad jaunā ģimene ar mazuli pārcēlusies uz mājām.

Runas par to, ka Maija varētu būt bērniņa gaidībās, sāka virmot jau oktobrī, kad TV3 laika ziņu moderatore arvien biežāk izvēlējās brīvi krītošu apģērbu. Ne pati Maija, ne viņas laulātais draugs tolaik šīs ziņas nekomentēja, jo kopš laulībām abi izvēlējušies savas attiecības no sabiedrības uzmanības pasargāt.

Tā kā Maija sabiedrību par laika ziņām informēja gandrīz līdz pēdējai grūtniecības nedēļai, daudziem skatītājiem viņas briestošās ķermeņa aprises izdevās vērot reālajā laikā.

Jau ziņots, ka Maija un bijušā politiķa Viļa Krištopana vecākais dēls Kaspars apprecējās 2010. gada jūlijā Torņakalna evaņģēliski luteriskajā baznīcā, un tās kļuva par apspriestākajām un fotografētākajām tā gada kāzām.

Faktu, ka labprāt kļūtu par vecākiem, jaunais pāris nekad nav slēpis, un nu viņu vēlmes piepildījušās.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!