Foto: Privātais arhīvs

To, ka ikviena mīlestība ir gana skaista un ikviens laimīgs pārītis pelnījis uzslavas, nevar noliegt neviens. Taču vislielāko apbrīnu pelnījuši tie, kuri savā laimē dalās ar citiem, atrādot kopīgo ikdienu arī sociālajos tīklos. Latvijā šajā ziņā visdāsnākie noteikti ir basketbolists Kaspars Kambala un viņa mīļotā Zane Pertnika-Gromova (abi attēlā).

Pāris ir kopā kopš 2013. gada rudens, bet Latvijas sabiedrība par šīm attiecībām uzzināja 2014. gada sākumā. Meitene, kura izgāja sabiedrībā Kambalas grāmatas prezentācijā, jau no abu draudzības sākuma brīža allaž ir pie sāniem savam basketbolistam un atbalsta viņu visos dzīves gadījumos.

Kamēr daudzi slavenie pāri savu privāto dzīvi slēpj, nereti šādā veidā tikai radot iemeslu nelāgām baumām un intrigām, Kambala un Zane dara pretējo. Viņi ar skaistākajām ainiņām no savas mīlestības pilnās dzīves dalās sociālajos tīklos, iedvesmojot arī citus pārīšus kopīgām aktivitātēm.

Abi atrādījuši, kā svin Ziemassvētkus, kā ietur vienkārši ģimeniskas pusdienas un kopīgi ballējas, kā kopā sporto, kā arī pozējuši citos skaistos dzīves momentos.

Kā īpaši romantisku faktu var pieminēt to, ka abi savos foto blogos ik pabrīdim ievieto otras pusītes fotogrāfiju, kārtējo reizi apliecinot savu pieķeršanos. Ar Zanes Instagram jaukumiem var iepazīties šeit, savukārt Kaspara attēlus aplūkot var šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!