Foto: Privātais arhīvs
Lai gan laika apstākļi Latvijā šobrīd nelutina un par vasaru liecina tikai datumi kalendārā, pašmāju slavenības savos sociālo tīklu profilos pēdējo mēnešu laikā paguvušas publicēt desmitiem krāšņu pludmales kadru.

Liela daļa no Latvijas šovbiznesu zvaigžņu uzņemtajiem un sekotājiem atrādītajiem kadriem gan tapuši ārpus Latvijas robežām - apzinoties to, ka Latvijā vasaras ir ļoti nepastāvīgas, daudzi pirmo iedegumu devušies ķert uz siltajām zemēm, bet vēlāk ceļojuma atmiņās ļāvuši ielūkoties arī plašākai sabiedrībai.

Vienu no daiļākajiem foto nesen publicējusi dziedātāja Samanta Tīna - viņa saviem sekotājiem un faniem vieniem no pirmajiem devusi iespēju novērtēt fotogrāfa Toma Nordes uzņemtu kadru no pikantās fotosesijas žurnāla Klubs jūlija numuram.

Starp skaistā dzimuma pārstāvēm, kuras regulāri savu sociālo tīklu profilus atsvaidzina ar kādu pikantāku kadru, minamas šova Okartes skatuve dalībniece Māra Katarska jeb Katarsky, viņas kolēģe Sandija Vīgante, dziedātāja Adelly jeb Adelīna Jurēviča, šova Latvijas princese dalībniece Sanita Kubliņa un citas daiļu augumu īpašnieces.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!