Foto: AP/Scanpix
ASV eksprezidenta Bila Klintona kādreizējā mīļākā Monika Levinska (attēlā) cer saņemt 12 miljonus dolāru par detalizētiem politiķa seksuālo orģiju aprakstiem.

Skandalozi slavenā bijusī Baltā nama stažiere Levinska plāno drīzumā atklāt visus Klintona seksuālās dzīves noslēpumus, jo raksta memuārus, kuros izklāstīšot arī politiķa tieksmi iesaistīties grupveida seksa orģijās.

Kā ārvalstu presei atklājuši 39 gadus vecās sievietes draugi, sensacionālo informāciju Monika gatava publiskot par 12 miljoniem dolāru.

Bijusī stažiere kārdina iespējamos investorus, solīt pastāstīt "par Bila neremdināmo kāri nodarboties ar seksu trijatā, patiku pret orģijām un visu veidu seksa rotaļlietu izmantošanu". Topošais romāns jau nodēvēts par savdabīgu atriebību, kurai būšot "bumbas sprādziena efekts".

"Viņas grāmata var izrādīties kas vairāk, nekā tikai atriebība, - tā var viņu nogalināt," brīdina Levinskas paziņas.

Tāpat Monika jau tagad atklājusi, ka Klintons dēvējis savu sievu Hilariju par "aukstu zivi", kā arī ironizējis par "neesošu seksuālo dzīvi". Grāmatā tikšot iekļautas arī bijušajam prezidentam rakstītās vēstules, kas pauž mīlestību un laimi.

Kā atzīmē Rietumu plašsaziņas līdzekļi, šie skandalozie memuāri pilnībā spētu iznīcināt arī Valsts sekretāres Hilarijas Klintones izredzes jebkad kļūt par ASV prezidenti.

"Monika cenšas iet uz priekšu, bet viņas pagātnes murgs - romāns ar Bilu - viņu joprojām vajā. Savu 40. dzimšanas dienu viņa sagaidīs bez vīrieša, vāroties niknumā par visas pasaules acīs sabojāto reputāciju. Šī skandāla dēļ viņa nevar atrast normālu darbu. Tā vai citādi, bet viņai jānopelna nauda," izteicies kāds Levinskas paziņa.

1996. gadā atklātībā nokļuva informācija par toreizējā Savienoto Valstu prezidenta Klintona un stažieres Levinskas intīmajām attiecībām. Sākumā Klintons to noliedza, bet DNS analīze pierādīja pretējo. 1999. gadā par šiem meliem prezidentam pat draudēja impīčments, bet tiesa politiķi attaisnoja un viņš amatu saglabāja. 

Savukārt Monika 2005. gadā pārcelās uz Angliju, ieguva maģistra grādu un kļuva par žurnālisti kādā televīzijas kanālā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!