Foto: F64

Ceturtdien kļuva zināms, ka pāris mēnešus pēc darba attiecību uzsākšanas no amata atlaists iecienītā vīriešu žurnāla Playboy latviešu izdevuma galvenais redaktors Jurģis Liepnieks (attēlā), kurš pats atzinis, ka par darba zaudējumu pārdzīvo.

Piektdienas rītā Liepnieks viesojās Latvijas radio 1 ēterā, kur paralēli citiem aktuāliem tematiem tika apspriesta arī viņa aiziešana no Playboy.

Radio Liepnieks apstiprināja, ka ir parakstījis dokumentus par darba attiecību pārtraukšanu, bet uz jautājumu, vai tas noticis pēc paša vēlēšanās, Liepnieks atbildēja noliedzoši.

"Man ir uzteikts darbs. Galīgi ne pēc manas vēlēšanās. Es labprāt būtu ar to nodarbojies arī turpmāk, tā kā esmu ļoti satriekts, traģiski pārdzīvoju un tā tālāk," sarunā atzina Liepnieks.

"Atlaišanas iemesli nekādi netiek minēti. Tas, protams, rāda, cik profesionālais līmenis tur ir "augsts" - viņi tā arī nav sagudrojuši nevienu iemeslu, ne ticamu, ne neticamu.

Es arī viņus saprotu, jo būtu ļoti grūti izgudrot kādu saprātīgu iemeslu, jo žurnāls tirgojās labi, reklāmas nāca labi, par saturu atsauksmes šķiet ļoti pozitīvas," situāciju skaidroja Liepnieks.

"Mēs un arī es pats varam tikai minēt, kas ir tie īstie iemesli tik lielai nepatikai," atzina Liepnieks, bet piebilda, ka viņam pašam izskaidrojums atlaišanai ir, norādot, ka visam ir saistība ar tā saucamo "oligarhu lietu".

"Jau no "oligarhu lietas" mēs zinām, ka Šķēle, Lembergs un Šlesers ir Dienas koncerna faktiskie īpašnieki. Dienā to zina katra apkopēja, tas nav nekāds īpašs noslēpums," intervijā Latvijas radio norādīja Liepnieks un pieļāva, ka viņa atlaišana notikusi dēļ tā, ka viņš šiem "nabadziņiem" kaut kā dzīves laikā ir nodarījis pāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!