Foto: Privātais arhīvs

Pie tetovēšanas meistara šonedēļ atkal paviesojusies bijusī iekšlietu ministre, uzņēmēja Linda Mūrniece, kuras ķermeni jau rotā vairāki izteiksmīgi, tautiski zīmējumi.

Mūrniece saviem draugiem un atbalstītājiem sociālajos tīklos bilžu formātā atrādījusi gan tetovēšanas procesu gan galarezultātu. Atbildot uz ziņkārīgo komentāriem, uzņēmēja arī uzsvērusi, ka tetovēšanās neesot bijusi sāpīga.

Vienu Lindas plecu jau rotāja tautiski motīvi, un nu tetovēšanas meistars ar latviskām zīmēm izdaiļojis arī otru plecu.

Daudzi Lindas paziņas komentāros jaunajam tetovējumam veltījuši komplimentus. Tāpat arī daudzi slavējuši uzņēmējas drosmi un uzdrīkstēšanos.

Arī martā Linda paviesojās pie tetovēšanas meistara. Toreiz vienas viņas rokas plauksta no locītavas līdz īkšķim tika izdaiļota ar etnogrāfiskām latvju rakstu zīmēm.

Lindas ķermeni rotā arī vairāki citi zīmīgi tetovējumi. Tā, piemēram, pērn rudenī uz rokas apakšdelma uzņēmējai tapa senās latvju spēka zīmes, tostarp arī Jumis, kas ir zemes un auglības simbols.

Jāatzīmē, ka Jumja zīme pirms pāris gadiem tika ietetovēta arī uz Lindas otras rokas. Toreiz viņa uz salonu devās kopā ar meitu Helēnu, kurai tika pie Zalkša zīmes tetovējuma.

Savukārt viens no zināmākajiem uzņēmējas zīmējumiem ir pūce uz pleca, kas vēlāk tika papildināta un izdaiļota ar tautiskiem rakstiem.
View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece) on Apr 16, 2019 at 9:47am PDT

View this post on Instagram

A post shared by Linda (@linda_murniece) on Nov 10, 2018 at 10:22am PST

View this post on Instagram

Bērni izaug ātrāk nekā mums gribētos. Tad viņi ir mūsu lielie bērni ❤️

A post shared by Linda (@linda_murniece) on Nov 19, 2018 at 1:52am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!