Foto: F64
Lielās pārmaiņas Lindas Mūrnieces (attēlā) dzīvē turpinās - pēc darba pamešanas Iekšlietu ministrijā viņa kādu laiku nostrādāja ar medijiem saistītā sfērā, bet nu atkal nomainījusi darbu uz izdevīgāku.

"Es jau no novembra paralēli darbam izdevniecībā Rīgas viļņi sāku strādāt citur, tāpēc izdevniecībā visi bija informēti par to, ka agri vai vēlu aiziešu projām," sarunā ar DELFI Izklaide stāsta Mūrniece.

Nupat viņa aizgājusi no darba izdevniecībā, lai pilnībā pievērstos jaunajiem pienākumiem - strādāšanai par vadītāju kādas azerbaidžāņu kompānijas filiālē Latvijā.

"Kompānijas nosaukums vēl pagaidām daudziem neko neizteiks - Benkons MMC, jo tā ir nodibināta nesen. Mani darba devēji ir azerbaidžāņi, un kompānijas darbības sfēra saistīta ar investīcijām Latvijā," jaunā amata specifiku skaidro Mūrniece.

Viņa smejas, ka pārmaiņas jau kļuvušas par viņas dzīves regulāru sastāvdaļu, un, iespējams, tieši tāpēc ar kāzām ar arābu izcelsmes gastroenterologu Hosamu Abu Meri viņa nesteigsies - pagaidām jāiedzīvojas jaunajā darba ritmā. "Kāzas būs kaut kad nākotnē. Smejos, ka lielas pārmaiņas ar mani notiek reizi gadā," joko Mūrniece.

Ar kolēģiem no izdevniecības viņa palikusi draudzīgās attiecībās un atzīst, ka šī pieredze likusi viņai iemīlēt radošo sfēru, taču darbu azerbaidžāņu uzņēmumā izvēlējusies gan labā atalgojuma, gan pašai tīkamās specifikas dēļ.

"Varēšu atkal pati būt sev vadītāja. Desmit gadus strādājot politikā, esmu radusi pati pieņemt lēmumus un pati nopelnīt tādu algu, kā plānoju. Jā, ienākumi šajā darbā man arī būs krietni lielāki. Kā filiāles vadītāja pati atbildēšu par savu dzīvi un varēšu plānot laiku," par nākotni priecājas Mūrniece.

Bijusī iekšlietu ministre uzskata, ka darbu varēs labi apvienot arī ar ģimenes dzīvi, un pazaudēt sevi amata pienākumos netaisās. "Mana prioritāte vienmēr būs mani bērni un ģimene," ir pārliecināta divu bērnu mamma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!