Foto: DELFI

Playboy modele Lingita Lina Bopulu (attēlā) decembra sākumā piedalīsies Rīgā notiekošajā starptautiskajā skaistumkonkursā Miss Top of the World 2013, tādēļ viņa izveidojusi savu reklāmas rullīti jeb "vizītkarti", ar kuru nolēmusi sevi prezentēt citiem.

Lingita saviem atbalstītājiem un draugiem sociālajā tīklā Facebook šonedēļ pavēstījusi, ka aktīvi gatavojas gaidāmajam konkursam, kura ietvaros arī tapis īpašs video, kurā meitene pāris vārdos pastāsta par sevi un Latviju.

Videoklips publicēts tīmekļa vietnē Youtube, un, tā kā Miss Top of the World ir starptautisks konkurss, reklāmas rullītī Lingita runā angļu mēlē - viņa stāsta par saviem hobijiem un nākotnes plāniem.

"Sveiki visiem. Es esmu Lingita Lina Bopulu, esmu 19 gadus veca un pārstāvu Latviju - valsti ar bagātām mūzikas tradīcijām. Mans tētis ir no Āfrikas, bet mana mamma ir latviete," videoklipā klāsta modele.

Turpinājumā Lingita stāsta, ka dzimusi Bauskā un šajā pilsētā ir ļoti jauki un draudzīgi cilvēki. Tāpat Lina atklāj, ka viņai ļoti patīk latviešu valoda, šīs zemes kultūra un folklora, tādēļ nolēmusi studēt baltu filoloģiju.

Savukārt pie saviem hobijiem Playboy modele pieskaita dziedāšanu, klavieru spēlēšanu, kā arī fotografēšanos, taču nākotni viņa vislabprātāk vēlētos saistīt ar cilvēktiesību aizstāvēšanu.

Video izskaņā Lingita paskaidro, ka ir pārliecināta, ja kaut ko ļoti vēlas, tas piepildās, tādēļ ir nolēmusi piedalīties šajā skaistumkonkursā, un viņa patiešām tic, ka varēs tajā plūkt uzvaras laurus.

Jau vēstīts, ka starptautiskais skaistumkonkurss Miss Top of the World norisināsies no pirmā līdz astotajam decembrim, bet šova fināla ceremonija plānota 7. decembrī naktsklubā Crystal Club. Latviju šajās dailes sacīkstēs pārstāvēs divas meitenes - Lingita un Kristīne Viļuma.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!