Foto: Privātais arhīvs
Vasarā pirms diviem gadiem pašmāju dzīvesstila prese vēstīja par aizkustinošu kinorežisores Monikas Ivonnes (Monika Pedersena) bildinājumu – Monikas mīļotais vīrietis, armēņu izcelsmes režiors Mails Elojans lūdza Raimonda Paula mazmeitas roku. Taču kāzas tā arī nenotika.

2020. gadā jūnijā režisors Elojans savā "Instagram" platformā dokumentēja skaistu bildināšanu – pēc divu gadu draudzības ar Moniku Pedersenu abi bija nolēmuši precēties. Lai gan abi dzīvoja un strādāja Losandželosā, Monika intervijā žurnālam "Santa" stāstīja, ka kāzas vēlas svinēt Latvijā un tās notiktu gan latviešu, gan armēņu tradīcijās. Režisore arīdzan vēstīja, ka vēlas, lai viņas eventuālie bērni runātu latviski.

Savu līgavaini Monika bija satikusi augstskolā, kad viņai bija 23 gadi. Elojans mīļoto bildināja pēc divu gadu draudzēšanās.

Nu jau ilgāku laiku ne Monikas, ne Elojana "Instagram" profilos nav ne miņas par to, ka abi būtu kopā. No abu profiliem pazudušas kopbildes, tostarp sirsnīgās bildināšanas liecības.

Paula mazmeitas dzīvē vairs nefigurē Losandželosa, bet gan Lielbritānija un Rīga. Tāpat viņa devusi mājienus, ka ir mīļās attiecībās ar gleznotāju Džeremiju Allenu. Pozējot pie puiša gleznas, režisore vēsta: "Mans mīļākais mākslinieks", un abu profilos atrodamas kopbildes no priecīgiem brīžiem. Džeremijs Allens dzimis ASV, bet šobrīd strādā Londonā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!