Foto: Linda Liepiņa

Pie kanāla STV Pirmā! Skatītājiem ar jaunu sezonu atgriezies provokatīvais šovs Slavenības. Bez filtra. Viena no TV projekta varonēm ir savulaik dažādos pašmāju šovos iepazītā Magone Šutoviene (agrāk – Magone Burka), kura jau pavisam drīz laidīs pasaulē savu ceturto bērniņu. Šī skaistā notikuma gaidās viņa ļāvusies sievišķīgai fotosesijai.

Gaidību laika fotosesijas aizkulisēs ar raidījuma starpniecību ceturtdienas vakara sērijā varēs ielūkoties arī skatītāji. Magone kameru priekšā paleposies ar savu puncīti un nekautrējies arī parādīties apakšveļā.

Fotosesijā piedalīsies arī Magones vīrs, lietuvietis Žans, kurš, ieraugot sievu tik sapostu un daiļu, neslēps savu sajūsmu. "Oi, cik tu esi skaista! Mana skaistule!" jūsmos Žans.

Tiesa, Magone, kura būs ģērbusies sievišķīgā, smalkā veļā, gan atzīs, ka ikdienā viņa dodot priekšroku ērtiem kokvilnas naktsktērpiem un rutīnas dēļ nemēdzot ļauties šādiem romantiskiem pārsteigumiem.

Magone jau pavisam drīz kļūs par māmiņu ceturtajai atvasei, un, kā jau izskanējis iepriekš, viņa ļoti cer, ka tā būs meitiņa. Turklāt mēļo, ka atvasei iecerēts īpaši drosmīgs vārds – Latvija.

Jau vēstīts, ka Magone 2017. gada oktobrī Anglijā apprecējās ar lietuvieti Žanu Šutovu. 2018. gada rudenī piedzima abu kopīgais dēls Fēnikss.

Fēnikss ir Magones trešais dēls. Viņai no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli. Ar pirmdzimtā Roberta tēti attiecības pajuka. Savukārt otrais dēls Raimonds Saulgaitis tika ieņemts šovā "Saimnieks meklē sievu".

Arī ar Raimonda tēvu, guļbūvju celtnieku Venti Vītolu saskanīgu savienību Magonei neizdevās nodibināt, un abu attiecības izvērtās par publisku netīrās veļas mazgāšanu, kas vilkās vairāku gadu garumā.

Tiesiskā ceļā ieguvusi atsevišķu aizgādību pār savu un Venta dēlu Raimondu Saulgaiti, Magone pirms dažiem gadiem pameta Latviju un pārcēlās uz Angliju, un tur viņa sastapa savu jauno mīlestību vārdā Žans. Arī Magones vīram no iepriekšējām attiecībām ir divi dēli.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!