Foto: Privātais arhīvs

Influencere Kristīne Beitika jau divus gadus vada populāro bērnkopības raidījumu "Māmiņu klubs". Raidījumā viņa nonāca, kad pašas pirmdzimtais bija tikai četrus mēnešus vecs, un nu viņa gaida vēl vienu bērnu.

Ceļš līdz Beitikas pirmajam mazulim bijis piecus gadus garš un pilns ar pārdzīvojumiem, bet tagad, ar otro atvasi esot jau grūtniecības otrajā trimestrī, Beitika priecīgos jaunumus pavēstījusi saviem "Instagram" sekotājiem – viņu ir vairāk nekā 22 tūkstoši.

"Mēs iesoļojam otrajā trimestrī. Zem sirds pukst vēl viena sirsniņa! Vai tas patiesi notiek? Tā vienkārši, tik viegli un gaidīti Tu ienāci, pārsteidzot mūs! Mazuli, Tu esi ļoti gaidīts," internetā raksta Beitika.

Influencere arīdzan vēsta, ka vēl viena mazuļa ienāšana ģimenē nāks par labu visiem Beitikiem: "Mēs ar vīru esam uzauguši kā vienīgie bērni ģimenē. Jā, man ir brīnišķīgas pusmāsas, bet mēs uzaugām atsevišķi. Māsa vai brālis no pašas bērnības šķiet tik nepazīstami un, protams, biedējoši. Bet vērojot Elizabeti un viņas vēlmi socializēties, prieku par citiem bērniņiem, lielo mīlestību un vēlmi dalīties, es ticu, ka šis ir lielisks lēmums! Un vēl man šķiet, ka mūsu ģimenes dzīve, ienākot tajā mazulim, ir tik ļoti mainījusies, ka to noteikti ir jāizmanto vēl. Mīļās sievietes! Ticiet, ka viss ir iespējams."

"Māmiņu klubs" 20 pastāvēšanas gados izaudzinājis veselu paaudzi, gadu gaitā mainījušās arī raidījuma vadītājas. Šobrīd to vada Beitika kopā ar Līvu Spuravu, bet savulaik vadītājas godā bija gan Santa Didžus, gan Kristīne Virsnīte, gan Ligita Mieze un Rūta Dvinska, kura pēc aiziešanas no raidījuma visai spuraini izteicās par jauno māmiņu vidi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!