Foto: Privātais arhīvs

Viena no šova Precamies!?! ekspertēm, astroloģe Māra Ošuroka (attēlā), kura ik darba dienas vakaru kopā ar kolēģēm cenšas atrast piemērotus precību kandidātus šova dalībniekiem, pati dzīvē izvēlējusies brīvu attiecību modeli.

"Dotajā brīdī mani apmierina tāds attiecību modelis, kāds man ir, - brīvas attiecības, bez rutīnas, bet ar uzticību. Nespēju iedomāties, ka kāds man tagad norādītu, līdz cikiem drīkstu strādāt vai atrasties ārpus mājas," ar žurnālu Kas jauns pārdomās dalījusies astroloģe.

Pret kopdzīvi un laulībām kā tādām Ošurokai nav iebildumu, un pašai aiz muguras viņai ir divas izjukušas laulības, bet astroloģe neizslēdz iespēju, ka varētu apprecēties arī trešo reizi.

"Jā, agrāk varbūt esmu apdedzinājusies, ne tādas attiecības veidojusi, taču tā ir mana pieredze, ko varu izmantot darbā ar klientiem, lai pateiktu, kā nevajag," skaidrojusi Māra.

Astroloģe arī norādījusi, ka, lai gan interneta komentāros lasījusi, ka viņa priekšroku dodot sievietēm, viņai tomēr patīkot vīrieši - brūnacaini un melnmataini, un svarīgi, lai vīrietis būtu erudīts un radoša personība. Tiesa, šobrīd Māra nav vīrieša meklējumos.

"Attiecībās mani apmierina modelis, kad satiekamies laiku pa laikam, un tie brīži ir tādi... Ļoti īpaši! Tad jūtos kā princese. Ļauju vīrietim izpausties un rādīt visu, ko viņš ir gatavs manis dēļ darīt," skaidrojusi Ošuroka un uzskaitījusi vairākas brīvu attiecību priekšrocības.

"Nav greizsirdības, kontrolēšanas vai citu muļķību, kas mēdz būt tradicionālā kopdzīvē. Tam līmenim esmu tikusi pāri. (..) Ja sieviete ir pašpietiekama, viņa tiek pie tā, ko grib. Un viņa piesaista to vīrieti, kas viņai ir piemērotākais. Savu īsto pusīti cilvēks sastop tikai tad, kad ir uz tā ceļa, uz kura viņam ir jābūt," žurnālam Kas jauns stāstījusi nu jau populārā astroloģe.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!