Foto: LETA

"Nu, nē taču, mēs nešķiramies," 30. jūnijā ar sievu Kristīni noslēgto līgumu par visas mantas šķirtību žurnālam "Privātā Dzīve" komentējis ekspremjers, tagadējais AS "Latvijas gāze" valdes priekšsēdētājs un Latvijas hokeja federācijas vadītājs Aigars Kalvītis.

Žurnāls atgādina, ka Kalvīši apprecējās 1990. gada 23. novembrī, bet šā gada 30. jūnijā noslēdza laulības līgumu par visas mantas šķirtību.

Kalvītis uz sievas vārda pārrakstījis vairākus ģimenes īpašumus Rīgā – Liepājas un Ugāles ielā, kā arī Saules alejā, iepriekš rakstīja "Kas Jauns".

Kalvītis gan "Privātajai Dzīvei" uz jautājumu, kāpēc radusies doma pēkšņi dalīt mantu, atbildējis: "Par šo nekādu komentāru nebūs".

Ugāles ielā esošo 1048 kvadrātmetru plašo īpašumu Kristīne Kalvīte 2010. gada aprīlī iegādājās par 23 200 latiem (33 000 eiro), bet dzīvokli ēkā, kas atrodas Saules alejā, Kalvīša sieva nopirka 2005. gadā par 30 000 latiem (42 700 eiro).

Savukārt Kalvītis pats 2020. gada nogalē iegādājās dzīvokli Rīgā, Liepājas ielā, par to samaksājot 137 000 eiro.

Tāpat tajā pašā ēkā Kalvītim piederēja pazemes autostāvvieta, kas pēc mantas šķirtības līguma noslēgšanas nu ir viņa sievas Kristīnes īpašums, iepriekš rakstīja "Kas Jauns".

Kalvīšiem ir trīs dēli – Kārlis, Rūdolfs un Roberts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!