Britu karalisko ģimeni nepatīkami satraukusi Keitas Midltones jeb Kembridžas hercogienes Katrīnas 22 gadus vecā māsīca Katrīna Dārlinga (attēlā) – viņa kaila būs redzama uz vīriešu žurnāla Playboy oktobra numura vāka.

Lai gan arī iepriekš Dārlingas kailfoto bija skatāmas dažādos drukātos izdevumos, lielākoties ASV, foto sesija mežģīņu apakšveļā tik prestižā žurnālā kā Playboy noteikti ir viņas karjeras lielākais sasniegums, par ko jāpateicas viņas slavenajai radiniecei.

Ar striptīzu un dejošanu dažādos burleskas šovos Katrīna nodarbojas jau kopš 17 gadu vecuma sasniegšanas, turklāt viņas priekšnesumiem vienmēr esot liela piekrišana. Pēc karaliskajām laulībām uz jaunās hercogienes māsīcas priekšnesumiem tauta esot gājusi pūļiem.

Kad Katrīna savā šovā iekļāva numuru ar nosaukumu God Save the Queen, kurā viņa puskaila uzstājās ar miniatūru kronīti galvā, starp Ņujorkas striptīza cienītājiem viņa iemantoja tādu slavu, ka piepelnīšanās kļuva par pamatdarbu un Katrīna droši varēja pamest savu dienas darbu - Barclays bankas analītiķa amatu.

Neraugoties uz to, ka karaliskā ģimene nekādus komentārus par Dārlingas uzvedību nav sniegusi, daudzi briti uzskata, ka viņa tomēr esot nedaudz pabojājusi tautā mīlētās Kembridžas hercogienes reputāciju.

Tāpat arī Keitas brālis jauno hercogieni bija nostādījis neveiklā situācijā, kad īsi pirms viņas kāzām internetu pārpludināja fotogrāfijas, kurās viņš, tērpies kalpones kostīmiņā, draiski ballējas homoseksuālu vīriešu kompānijā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!