Foto: Kadrs no video

Jaunais latviešu kino jomas censonis Miks Ozoliņš (attēlā), kurš, dzīvojot ASV, atradis jaunas peļņas iespējas un nolēmis iegriezties dzimtenē, lai vīriešiem īpašos semināros pamācītu, kā iegūt sievietes, izpelnījies divējādu sabiedrības reakciju - kamēr vieni viņu slavē,citi cilvēki uzskata, ka jaunais vīrietis šauj pār strīpu.

"Savu aptuveni 12 gados uzkrātās zināšanas un pieredzi esmu apkopojis vienā četru stundu garā seminārā. Es neko vairs nevēlos no cilvēkiem slēpt.

Apmeklējot šo semināru, tu uzzināsi, kā šīs pašas metodes man palīdzēja uzvarēt MTV Latvia vīdžeju konkursā, pacelt vairāk nekā ceturtdaļmiljonu savai pirmajai filmai un uzsākt plašākais sabiedrībai zināmas attiecības ar foršākajām Latvijas sievietēm," savā jaunākajā semināra reklāmas videoklipā ar nosaukumu "Kā TRĪSKĀRŠOT Savu Vienas Nakts Sakaru Apjomu" stāsta Ozoliņš.

Viņš saviem potenciālajiem skolēniem un sekotājiem ar lielu pārliecību sola, ka iemācīs, kā noslēgt vakaru divatā, izmantojot jaudīgu seksa tehniku, kā pārvarēt bailes no atraidījuma un citas kārdinošas prasmes, bet tiem, kuri līdz vasaras beigām netiks pie draudzenes, sola atgriezt naudu par semināra apmeklējumu.

Šis Ozoliņa paziņojums raisījis diskusijas sociālajos tīklos. Vairāki zināmi un ne tik zināmi Latvijas iedzīvotāji apmainās ar viedokļiem, nežēlojot arī pa kādam skarbam vārdam, kurš veltīts jaunajam censonim.

"Lūk, šo es saucu par reālu pašpārliecinātību. Citus dieviņš apdalījis, bet šeit laikam visu cisternu izgāzis. Tarakāni manā galvā šodien Mikam Ozoliņam aplaudē stāvus," savā Twitter profilā vītero dziedātāja Marta Kukarane jeb Vanilla.

Savukārt dziedātājs un komponists Kārlis Kazāks uz Vanillas izteikumiem atbildēja, ka varētu jau aiziet uz semināru, bet būšot kauns satikt pazīstamos.

Par Ozoliņa pašpārliecinātību ironiski nosmējusi arī modes blogere Agnese Kleina. "Turpmāk pārliecību par sevi mērīs vienas nakts sakaru apjomā," filozofē modes pārzinātāja.

"Seminārs jākļiem vai neveiksminiekiem, kuri ar putām uz mutes skries klausīties, kā viņus iemācīs pis***s. KRUTI!" savos izteikumos skarbs ir kāds komentētājs video krātuvē Youtube.

"Mīļie, gudrie vīrieši! Ja apzināties, ka esat pietiekami gudri, tad jums neko tādu nevajag! Nedaudz šokējoši," savu sašutumu neslēpj kāda sociālā tīkla Facebook lietotāja.

Sociālajos tīklos pie video cilvēki šūmējas par Ozoliņa augsto pašnovērtējumu un lielo ego - vairāki stiprā dzimuma pārstāvji ironiski smej, ka Miks ir pislis un tirliņš, un interneta vidē pavīd arī viedoklis, ka tieši šis vīrietis ir pelnījis Latvijas pašpārliecinātākā idiota titulu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!