Foto: LETA

Pēdējā laikā dažādas saķeršanās sociālajos tīklos starp sabiedrībā zināmiem cilvēkiem vairs nav nekāds retums, un šonedēļ intelektuāli "pazīmēties" Twitter tīklā paguvis arī kino kritiķis Normunds Naumanis, kurš virtuāli uzklupis grupas Instrumenti dalībniekam Shipsi jeb Jānim Šipkēvicam junioram (attēlā).

Shipsi ceturtdien, 6. jūnijā, savā Instagram profilā ar piebildi "Lasītprieks" publicējis mākslinieciski izplūdušu bildi ar neidentificējamu personu, kura rokās tur jaunāko žurnāla Rīgas Laiks numuru.

Nedaudz vēlāk uz foto reaģējis Naumanis, kurš savā spriedumā bijis lakonisks: "Inteliģentiņš pašpasludinātais, bļin."

Shipsi gan nav palicis atbildi parādā, populārāko pašmāju kino apskatnieku nodēvējot par "pseidōintelektuālīti", uz ko Naumanis mūziķim atbildējis ar īpaši sarežģītu kalambūru.

"Stilists-perforētājs-performansists atradies! Bļin," rakstīja Naumanis, tiesa, šī epiteta smagmi mazinot ar pievienotu smaidīgu sejiņu.

Žurnāls Rīgas Laiks tiek izdots kopš 1993. gada, taču Latvijas sabiedrībā lielu atsaucību nav guvis - kā slavenajā "lumpeņu intervijā" laikrakstam SestDiena atzina režisors Alvis Hermanis, viņš bijis šokā, kad uzzinājis faktu, ka žurnāla tirāža ir vien 1500 eksemplāri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!