Foto: Vida Press

Pēc svētdien Beverlihilsā notikušās "Zelta globusa" balvu ceremonijas dedzīgi tiek apspriesti ne tikai balvu saņēmēji, bet arī dāmu un kungu stils, un lielu uzmanību izpelnījušies arī daži ar kino industriju nesaistīti ļaudis. Piemēram, Kardašjanu dinastijas pārstāve, modele Kendela Džennera.

22 gadus vecā "modes mēles karaliene", kā Kendelu dēvē tabloīdi, uz sarkanā paklāja mirdzējusi melnā vakarkleitā, kas atsegusi viņas slaidās kājas. Tiesa, vislielāko uzmanību šoreiz izpelnījusies daiļavas sejiņa, kura daudziem šķitusi pavisam svešāda.

Izdevums "Mail Online" vēsta, ka dīvāna eksperti sociālajos tīklos sacēluši lielu brēku – ļaudis ne pa jokam satraukušas Kendelas lūpas, kas, daudzuprāt, kļuvušas manāmi pilnīgākas un pufīgākas.

Nelabvēļi modelei pārmetuši mākslīgu izskata uzlabošanu un aizraušanos ar tā dēvētajiem filleriem, ar kuriem iespējams palielināt lūpas. Nevienam nav noslēpums, ka arī Kendelas māsiņa Kailija iecienījusi šādu skaistuma procedūru, un ļaudis sprieduši, ka tagad arī Kendela sekojusi savas radinieces piemēram.

"Neviens mani nepārliecinās, ka Kendela nav uzpumpējusi lūpas. Paskatieties uz tām!" mediji citējuši kādu komentētāju.

Savukārt kāds īpaši satraukts interneta komentētājs par izvirzījis absurdu teoriju – Kendela esot palielinājusi lūpas, lai novērstu tabloīdu un sabiedrības uzmanību no viņas māsas grūtniecības, par kuru, kā zināms, tiek mēļots jau vairākus mēnešus, bet oficiāls apstiprinājums tai joprojām nav gūts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!