Foto: Privātais arhīvs

Vīnzine un uzņēmēja Santa Bernāla (agrāk – Santa Zāmuele) nesen atzīmēja dzimšanas dienu. Tiesa, jubilejas dzīres izpalikušas – svētku dienā Santa atradusies slimnīcā.

Vīnzine saviem "Instagram" sekotājiem dzimšanas dienā ziņojusi, ka viņa atgūst spēkus slimnīcā Kalifornijā. Kā norādījusi Bernāla, viņa joprojām cenšas atgūties pēc pērn piedzīvotajām likstām.

"Pagājušais gads bija grūts. Ja man līdzās nebūtu bijis Deivids, es šaubos, vai būtu izdzīvojusi. Jūtos spēcīgāka un mīlētāka nekā jebkad agrāk. Diemžēl manam ķermenim ir nepieciešams vairāk laika, lai atkoptos," vēstījusi Santa, kura pērn vasarā, vien dažus mēnešus pēc šķiršanās no miljonāra Oļega Fiļa, Kalifornijā apprecējās ar amerikāni Deividu Bernālu.

Savukārt izdevuma "Privātā Dzīve" šīs nedēļas numurā Santa pastāstījusi – viņu fiziski un morāli novārdzinājušas nesaskaņas ar bijušo vīru Oļegu.

"Diemžēl beidzamā gada notikumi – vajāšana, nepamatotās tiesvedības un apsūdzības no bijušā vīra ir atstājušas negatīvu iespaidu uz manu veselību. Sīkāk gan to komentēt nevēlos... Gribu tikai pateikt milzīgu paldies manai ģimenei, draugiem un kolēģiem, kuri mani atbalstījuši visu šo laiku. Īpaši manam vīram Deividam. Nevaru iedomāties, kā bez viņa vispār būtu spējusi stāties pretī bijušā vīra organizētajai nomelnošanai un tiesvedībām," žurnālam norādījusi Santa.

42. dzimšanas dienu vīnzine pavadījusi slimnīcas palātā. Svētkos viņu apciemojuši draugi no Latvijas un citām pasaules malām. Tāpat arī Santa piebildusi – viņa nākotnē šobrīd raugās ar optimismu.

Atgādinām, ka Fiļa un vīna lietpratējas Santas pusotru gadu ilgušās laulības šķiršana pērn izvērtās plašā skandālā. Bijušie dzīvesbiedri publiski vētīja ne tikai kopdzīves likstas, bet arī biznesa darījumus. Oļegs pastāvēja uz to, ka Santa laulības laikā ne tikai bijusi viņam neuzticīga, bet arī esot izmantojusi viņa labvēlību un materiālo statusu savtīgiem mērķiem. Bijusī sieva viņai veltītos apvainojumus noliedza.

View this post on Instagram

When days are getting colder, have a warm heart ❤️ #superbowlsunday

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on Feb 3, 2019 at 12:05pm PST

View this post on Instagram

Follow your heart but take your brain with you ❤️ #bringingmorethandinnertothetable #womansworth #stompingoneggshells

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on Jan 19, 2019 at 12:56pm PST

View this post on Instagram

Healing therapy 🌸🐶

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on Sep 6, 2018 at 4:29pm PDT

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on Aug 1, 2018 at 10:40am PDT

View this post on Instagram

Past is past.

A post shared by Santa Bernahl (@santabernahl) on Apr 17, 2018 at 12:52pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!