Foto: Vida Press
Britu karaļnamu oficiāli pametušais princis Harijs ar sievu Meganu nu patstāvīgi sāks savu karjeru – pāris parakstījis daudzgadu līgumu ar "Netflix" kompāniju.

Saseksas hercogu pāris ir nodibinājuši pagaidām vēl vārdā nenosauktu filmu ražošanas kompāniju, kura jau parakstījusi līgumu ar skatāmās izklaides gigantu "Netflix", trešdienas vakarā ziņo medijs "The New York Times".

Tas nozīmē, ka bijušais britu karaļanama pāris karjeru turpinās Holivudā.

Medijam zināms, ka iespaidīgais līgums paredz vienošanos uz daudziem gadiem. Tas paredz, ka Harija un Meganas uzņēmums turpmāk producēs un veidos dokumentālās filmas, scenārijus šoviem (tostarp bērnu raidījumiem), kā arī izstrādās spēlfilmas un mākslas kino.

Vienlaikus "New York Times" vēsta, ka Megana Mārkla kā aktrise neplāno izmantot savus talantus, – abi ar vīru darbosies kā uzņēmēji un producenti. Pie aktiermākslas viņa nedomājot atgriezties.

Viņa varētu parādīties vienīgi dokumentālajās filmās, kuras paredz hercogu un "Netflix" noslēgtais līgums.

"Mēs radīsim saturu, kas būs vienlaikus gan informatīvs, gan vienlaikus arī sniegs skatītājiem cerību," biznesa paziņojumā pauž pāris, norādot, ka abiem ļoti svarīgi būs ražot ģimenei piemērotu saturu, tostarp par bērniem, jo viņi paši ir jaunie vecāki dēlam Ārčijam.

Pagaidām nav skaidrs, par kādām naudas summām var runāt hercogu un "Netflix" līgumā; kompānija atteicās šos datus atklāt un kopumā komentēt jauno pavērsienu.

Izklaides platformai "Netflix" ir 193 miljoni abonentu visā pasaulē.

"New York Times" vēsta, ka pēc pārcelšanās uz ASV Harijs un Megana virzījuši sarunas par sadarbību gan ar "Disney", gan "Apple", gan "NBC Universal", taču līgumu galu galā nupat noslēguši ar "Netflix".

Harijs un Megana kļuvuši par Holivudas producentiem sešus mēnešus pēc tam, kad atteicās no britu karaļnama oficiālajiem pienākumiem un pameta Lielbritāniju. Pāris ar prinča Čārlza materiālu palīdzību nopircis savu savrupnamu Santabarbarā un uzsākuši no britu monarhijas neatkarīgu dzīvi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!