Pirms nedēļas profesionālais šovmenis un čūsku dīdītājs Leons Zviedris (attēlā) uz citiem "medību laukiem" pavadījis savu uzticamo skatuves partneri – pitonu Bubū, un pēc dzīvnieka nāves Zviedris nolēmis veidot jaunus, daudzsološus šovbiznesa projektus ārpus Latvijas robežām.

"Jā, es pametu šovbiznesu, bet uzsveru - tikai Latvijā! Latviju esmu pārapguvis, man te ir par šauru. Man ir projektu iestrādes Kaukāzā, Francijā un Āfrikā," sarunā ar izklaides portālu Mango skaidro skatuves mākslinieks, kurš uz Āfriku došoties jau pēc divām nedēļām.

Tomēr iespēju vēl kādreiz uzstāties uz pašmāju skatuves Zviedris, kurš pēc profesijas ir horeogrāfs un baletdejotājs, nenoliedz.

"Pieļauju, ka Latvijā vēl kādreiz varētu uzstāties. Tomēr tikai tādā gadījumā, ja pārstāvēšu kādas citas valsts intereses. Ja varēšu vienoties ar vienu no Āzijas valstīm, tad pārstāvēšu viņus. Kad tas varētu notikt, ir grūti pateikt, jo pašlaik viss tiek zondēts. Ja nolemsim sadarboties, tiks ieguldīti pamatīgi kapitāli," stāsta ekstravagantais šovmenis.

Tomēr Zviedris uzsver, ka nav apvainojies uz Latviju. "Ja Latvijai būs vajadzīgs mans padoms, es to noteikti neliegšu. Es neesmu uzmetis lūpu. Fiziski Latviju nepametu, tikai periodiski. Esmu pārbaudījis, ka prombūtnes laikā mani tomēr velk atpakaļ," atklāj horeogrāfs, kurš sevi dēvē par "pēdējo mohikāni" no padomju laiku šovbiznesa vides.

Projektus čūsku dīdītājs veidos kopā ar pavisam jaunu komandu."Nē, ar esošo viennozīmīgi nē. Daudzām manām meitenēm jau ir ģimene. Visam ir savs laiks," skaidro Zviedris, bet nenoliedz iespēju vēl kādreiz uzstāties kopā ar dzīvniekiem. "Nekad nesaki nekad!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!