Foto: Reuters/Scanpix
Dzīvnieku tiesību aizstāvju organizācija PETA publicējusi ikgadējo seksīgāko slavenību, kuras ievēro veģetāriešu dzīvesveidu, sarakstu – šogad par tā uzvarētājiem kļuva britu aktieris un komiķis Rasels Brends (attēlā) un amerikāņu aktrise Kristena Vīga.

Lai gan Rasels Brends nekad nav izcēlies ar priekšzīmīgu uzvedību un vairākkārt nonācis konfliktā ar likumu par alkoholisko dzērienu un narkotiku pārmērīgu lietošanu, ir kāds princips, ko viņš stingri ievēro - dzīvnieku gaļu Rasels neēd jau kopš 14 gadu vecumā.  

Atteikšanos no gaļas lietošanas pats aktieris skaidrojis ar savu slimīgumu, kā arī ar "slimnīcas atmosfēru" viņa vecāku mājās puiša bērnībā - māte cīnījusies ar dažādām onkoloģiskām saslimšanām, un šī iemesla dēļ puisēnam bieži vien bijis jādzīvo pie radiniekiem.

Kristenas Vīgas uzvara PETA balsojumā gan ir nedaudz pārsteidzošs, jo viņa ir veģetāriete ar brīvdienām - reizi nedēļā viņa vienu dienu ēd visu, ko vien kāro. Gaļu gan viņa nelieto, bet piena produktus patērē daudz, kas, kā smējusies pati aktrise, "ortodoksāliem veģetāriešiem" nav ļauts.  

Starp seksīgākajiem veģetāriešiem šogad ierindojies arī bijušais ASV prezidents Bils Klintons, aktrises Anna Hātaveja, Natālija Portmena, seriāla Doktors Hauss zvaigzne Olīvija Vailda un citi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!